Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2021. 16:41h.

Giró ja no té "por"

El conseller canvia d'opinió en 24 hores

El conseller d'Economia, Jaume Giró, ha anunciat aquest dimecres que recorreran finalment a l'Institut Català de Finances (ICF) per cobrir les fiances que el Tribunal de Comptes ha imposat als 34 exalts càrrecs per l'acció exterior de la Generalitat realitzades entre els anys 2011 i 2017. Ho ha fet vint-i-quatre hores després que manifestés que tenia "por".

Giró va manifestar que "a vegades infravalorem la por, però és molt important i és entre nosaltres". "Hi ha molt soroll en una part i no hi ha gens de soroll en una altra; i la por és lliure i neix en el cor de molta gent", va afegir.

El titular d'Economia també va manifestar que "he decidit no sotmetre cap dels professionals de l'ICF a donar curs a una operació que, si tenim en compte els precedents, provocaria angoixa, inquietud i por entre ells i les seves famílies". "Ho vam posar en el decret, però tal com han anat les coses era córrer un risc innecessari, i tampoc arribàvem a temps per fer tot el que havíem de fer", va concloure.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 electra, Barcelona, 22/07/2021 - 12:04

Aquest senyor ve de la Caixa, no li han concedit els avals?

#11 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/07/2021 - 21:30

Pronto lo veremos en las ruedas de prensa con una capa.

#10 manu, DIJON FRANCE, 21/07/2021 - 20:12

No dice el gobierno catalán que la mayoría de los catalanes son independentistas? Pues que les pidan una recolecta de 2 eurillos de nada y se consigue el dinero.No se fían de los suyos? Tengo entendido que muchos de los "pueblos por la República" (creo que se expresa así) han dejado de pagar sus cuotas

#9 manu, DIJON FRANCE, 21/07/2021 - 20:04

Una institución pública avalando a unos delincuentes golpistas, robar dinero público y pagan la fianza con más dinero público. Los separatistas son máquinas de robar, a los catalanes y al resto de los españoles,Cataluña tiene 15 impuestos autonómicos y Madrid 3. Es un robo constante a su propia población Le quitan el dinero a las Empresas.

#8 manu, DIJON FRANCE, 21/07/2021 - 18:55

Jaume Giró, estos sólo es malversación de dinero l'ICF fundada en 1985. El único accionista de la entidad es el Gobierno de Cataluña Objetivo principal de la entidad la financiación principalmente de las PYME,proyectos empresariales a través de préstamos, garantías e inversiones de capital de riesgo, entre otros una vez más te alejas de la