Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 19:24h.

Giró nega que demanés facilitar la marxa d’empreses

“Si té vostè algun paper l'ensenya i l'entrega”

Giró nega que demanés facilitar la marxa d’empreses

El conseller d’Empresa, Jaume Giró, ha negat que demanés el decret del Govern espanyol per facilitar la marxa d'empreses durant la seva etapa com a president de la Fundació La Caixa, tal i com va assegurar el líder del PPC, Alejandro Fernández, durant el ple de la passada setmana al Parlament.

Giró ha acusat Fernández de “difamació” i l’ha reptat a demostrar les seves paraules: “si vostè té algun paper, l’ensenya i l’entrega”, li ha dit. “Tots els que el coneixen de primera mà li podran explicar quin va ser el meu posicionament i amb quin compromís i vehemència ho vaig exposar quan es va discutir el trasllat de la seu de l'empresa on jo treballava”, ha dit.

“I, evidentment, mai no vaig enviar cap escrit, cap comunicació ni cap trucada a la CNMV ni enlloc demanant el canvi de seu social. Mai”, ha assegurat, a més de responsabilitzar de la marxa d’empreses “el decret Guindos del Partit Popular, del seu govern del Partit Popular”.

“Vostè es va llançar de cap al pou negre de l’atac personal i de la difamació. I avui ho ha tornat a fer”, ha dit, a més de sentenciar que “la mentida i la difamació, jo, en aquest Parlament, mai no la faré servir, ni contra vostè ni contra ningú”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Patumeiro, Sant Patumet, 23/11/2021 - 12:55

Claro, claro , el no sabe nada. Pero la pela siempre es la pela.

#18 Neferu, Barcelona, 23/11/2021 - 11:08

Vista la trayectoria que de mentiras y falsedades nos tienen acostumbrados los procesistas, me merece más credibilidad el Sr. Fernandez.

#17 pep sales, Olot, 23/11/2021 - 10:58

Al mentiroso Giró sólo le queda dimitir.

#16 Veamos Sr. Giró....., Murcia, 23/11/2021 - 10:45

.. no se averguence, usted cumplió con su deber con la inestimable ayuda del gobierno de Rajoy. Usted trabajaba para La Caixa y sus decisiones permitieron salvar el negocio de miles de accionistas. Y punto pelota. Los negocios, salvo los basados en un mercado oportunista (como los del sr. Canadell), no se llevan bien con la inestabilidad politica.

#15 Schluss, Girona, 23/11/2021 - 09:59

Papers diu?, clar que no hi ha papers, aquestes malifetes es fan sense docujments per que no en quedi rastre. No es tracta de demanar o reclamar drets, es tractava de fer fugir les empreses de Cat. cosa gens extraordinaría desprès de l'astracanada del procès i la consequent declaració de independència. Però de papers cap ni un.