Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2021. 17:07h.

Giró va ocultar en comissió que va demanar ajut al PP

Per facilitar la marxa d'empreses

Giró va ocultar en comissió que va demanar ajut al PP

Giró, parlant amb Aragonès, durant el darrer ple. (Foto. Parlament de Catalunya)

El líder del PPC, Alejandro Fernández, va assegurar aquesta mateixa setmana en seu parlamentària que el conseller d'Economia, Jaume Giró, va demanar el decret del Govern espanyol per facilitar la marxa d'empreses durant la seva etapa com a president de la Fundació La Caixa.

"Saben vostès qui va ser el primer a demanar el famós decret? Oh, sorpresa; el mateix senyor Giró. I no m'ho invento perquè en l'escrit dirigit a la Comissió Nacional del Mercat de Valors, i davant de la creixent inseguretat jurídica, ho demanava 'per preservar els interessos de l'entitat mentre es mantingui l'actual situació a Catalunya'", va destacar.

Des d'aleshores Giró no ho ha desmentit. Tampoc ho va fer en aquell moment el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que va acusar el govern de Mariano Rajoy de "donar la mostra més clara en contra no només de la promoció econòmica i l'estabilitat d'aquest país sinó també d'Espanya".

De fet, el conseller, en la comissió d'Economia i Hisenda celebrada el passat 15 de novembre, va voler passar de puntetes sobre el tema, ja que va considerar "que no és el moment" per parlar sobre aquesta qüestió. en resposta al portaveu de Ciutadans, Nacho Martín Blanco.

En resposta al portaveu de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, Giró no va negar les acusacions i va justificar que "no hagués sigut possible de cap manera sense un decret d'un ministre del PP que va vulnerar el dret de milers i milers d'accionistes".

L'expresident de la Fundació La Caixa no va voler donar massa importància i va afirmar que la fugida d'empreses "és un tema molt llarg al qual un dia podem dedicar un monogràfic". "Totes les empreses que vulguin tornar a Catalunya, de la mateixa manera que van marxar per una decisió dels seus consells, seran molt benvingudes", va afegir.

 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep, Olot, 22/11/2021 - 06:29

Tenim el governet ple de falsos i mentiders. TOTS FORA !!!!!

#4 Barcelona, Barcelona, 21/11/2021 - 22:47

Algunas personas son tan falsas que ya no son conscientes de que piensan justamente lo contrario de lo que dicen. (Marcel Aymé)

#3 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 21/11/2021 - 18:37

"Bermúdez de Castro elogia la col·laboració "activa" que van tenir Artadi i Aragonès en l'aplicació del 155. L'artífex del 155 diu que els van oferir cessar-los "honorablement", però "ningú es va moure""

ara.cat 15-6-2018


Son uns frasants i uns covards. Si voleu riure de debo repaseu les sesions televisades del judici al TS pe

#2 Hasta nunca, Barcelona, 21/11/2021 - 18:18

Les empreses que van marxar de Catalunya difícilment tornaran en aquest manicomi, és el que passa quan se salten les lleis, no hi ha seguretat jurídica ni social i fiscalment és un un infern, que fugen com alma que porta el diable fora d'una Catalunya gens atractiva

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/11/2021 - 17:48

Lo ocultó porque es de aquellos pecados inconfesables. Antes trabajaba para la Caixa y ahora para el Governet. Salvada la Caixa en Valencia, ahora le pagan por preservar el culo al grupo de los cienmileuristas. ¿Facilitará el traslado de la Generalitat a Bruselas si vienen mal dadas? Mocho lo quiera.