Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2012. 15:15h.

Globus sonda de CiU amb les diputacions

Joana Ortega diu ara que "no tenen sentit"

Globus sonda de CiU amb les diputacions

Ortega, en una imatge d'arxiu

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha afirmat que "les diputacions han perdut sentit" i que han de cedir terreny a altres administracions. Ortega, durant una entrevista al programa 'Parlament' de TV3, ha dit que cal que les diputacions cedeixin terreny a les vegueries, als municipis i als consells comarcals.

Precisament, la vicepresidenta expressava el passat mes de gener la voluntat del Govern de regular les funcions de les administracions locals del país, perquè considera que la situació actual és "insostenible" i obria la possibilitat a l'eliminació dels consells comarcals, creats pel govern de Jordi Pujol.

En un article a La Vanguardia exposava que "cal definir amb rigor el model d’administracions catalanes tot reduint-lo a la seva dimensió justa i finançant-lo correctament" i es pregunta si "no seria millor substituir els consells comarcals per un consell d’alcaldes que fixés els serveis?".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Un votant de CiU, Sabadell, 26/02/2012 - 20:16

Si la crisi dura posarà les coses al seu lloc.

#7.1 Ex-ciu, Salou, 26/02/2012 - 23:30

perdona qui dira que s'ha de fer amb les diputacions serà la camacho= igual que ha fet amb la Taxa turistica, una taxa que no afectactava als catatalans, ja veuras que el 1centim de la benzina si que l'apova, ´he deixat de votar a CIU perquè na vengut Catalunya al PP

#6 Vicenç, Badalona, 26/02/2012 - 08:06

La Sra. Vicepresidenta, s'oblida que la Diputaciò de Barcelona, també es un refugi per polítics adscrits a la seva formació política, per obtenir uns sous ben sucosos, apart dels que s'obtenen per les responsabilitats municipals.

#5 Manolo, Barcelona, 25/02/2012 - 20:39

Si la reforma la hacen como deberían, ¿dónde colocarán a tanto camuflado?
Las Diputaciones dependen de CIU, pues adelante, a ver que caramba hacen.

Para hacerlo bien, no hace ser de los mejores.

#4 Ramon, Girona, 25/02/2012 - 18:08

Sra. Ortega: suprimeixi els Consell Comarcals (i els seus vividors polítics), mantingui les Diputacions per assessorar els Municipis, sense pes polític ni endollats, i els canviarem per Vegueries, quant sigui possible. Estalviarem un munt de diners i de temps.

#3 jajjajajjaajaa, barcelona, 25/02/2012 - 18:07

ok com els consells comarcal els va crear CIU per interessos partidistes que paguin els 50 milosn que costen a l´any per deu anys que porten 500 milions que deu CIU a Catalunya...vinga vicepsicologa