Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2010. 15:13h.

Gol de Camacho a Rivera

L'exalcaldable de Ciutadans per Barcelona s'incorpora al PPC

Gol de Camacho a Rivera

Esperanza García, amb Sánchez-Camacho y Alberto Fernández

La presidenta del PPC ha afirmat aquest divendres que “el PPC és punt de trobada dels qui defensen la llibertat, el bilingüisme i l’estabilitat per sortir de la crisi”.  Sánchez-Camacho ha fet aquestes afirmacions en un acte celebrat a Barcelona, en el que ex membres de Ciutadans, encapçalats per la que fou la candidata d’aquesta formació a l’Ajuntament de Barcelona, Esperanza García, han anunciat públicament que s’afiliaven al PPC.

La presidenta del PPC els hi ha agraït la “valentia” de donar aquest pas: “Benvinguts a la casa de tots, a la casa de la llibertat, a l’únic projecte que pot garantir una Catalunya de llibertat, plural, orgullosa de ser catalana i de ser espanyola”
 
En aquesta línia, Sánchez-Camacho ha afirmat que “no estem disposat a callar-nos en la defensa dels nostres principis i un PP fort és la garantía de que frenarem la pretensió dels nacionalistes i del tripartit d’exigir que renunciem a  la nostra llibertat per utilitzar la llengua oficial que considerem oportú”.

La presidenta del PPC ha assegurat que “després de set anys de tripartit els catalans som menys lliures per què estem sotmesos a un govern que aposta per prohibir i per l’intervencionisme. Montilla ha guanyat el rècord de ser el president que més multes lingüístiques ha imposat però ara en campanya ens enganya dient que no vol continuar amb la política sancionadora, però ja no té cap credibilitat”.

Fonts oficials de Ciutadans han manifestat que Esperanza García "fa mesos que han abandonat aquest partit". En aquest sentit, han apuntat que "qualsevol persona és lliure d'optar políticament en funció dels seus interessos personals".

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#42 Juan, Barcelona, 24/10/2010 - 21:00

Se le ha de reconocer al PPC de esta última etapa con la Sanchez Camacho al frente que su mensaje es claro en lo que hace a su oposición al catalanismo excluyente , pero ..., son tantas las concesiones que han venido haciendo por interés partidista que yo no me fio. Hoy mi partido es Ciudadanos.

#41 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/10/2010 - 19:46

Con la salida de Esperanza hacia el PP, tras las de Robles y Cia, C´s está libre de los que anteponen interés personal a principios.
El PP se aliará con CiU en cuanto vea que puede tocar poder y UPyD no es de fiar.
El Parlament necesita la presencia del C´s de Rivera que no se casa con nadie

#40 Neus, Madrid, 23/10/2010 - 15:54

Primero se fueron los que no consiguieron nada en C's a UPyDiez a ver que pillan. Ahora otros fracasados, lo mismo al PP. C's cada vez mas limpio y cada vez con mas gente nueva con ganas de trabajar para la ciudadania. REBELALTE

#39 Juan, Barcelona, 23/10/2010 - 15:48

Vídeo de las Nuevas Generaciones:
http://nnggbarcelona.wordpress.com/2010/10/23/¿acontecimiento-planetario-2/

#38 Yo votaré UPyD, Barcelona, 23/10/2010 - 14:33

Los de Ciutadans están acabados,todos sus fundadores intelectuales se han ido a UPyD ahora en C's sólo quedan los enchufaos,encima se han convertido en un partido provinciano-regionalista sólo de BCN a diferencia de UPyD que defiende el constitucionalismo y las libertades en toda España