Publicitat
Política · 23 de Gener de 2020. 09:21h.

Gol de Valls a Torra

L'Ajuntament aprova que Barcelona sigui cocapital i Torra lamenta una resolució "tan provinciana"

Gol de Valls a Torra

La comissió de Presidència de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat una proposició del grup municipal de Barcelona pel Canvi, que lidera Manuel Valls, en la qual insta el govern de l'alcaldessa Ada Colau a establir les bases d'una nova etapa de relacions institucionals amb el Govern espanyol "guiades per l'objectiu del colideratge de la ciutat a l'Estat amb els recursos i projectes necessaris".

Valls ha compartit la notícia a Twitter i el president de la Generalitat, Quim Torra, li ha replicat que "lamento que la capital del meu país renunciï a exercir amb plenitud la seva condició de capital de Catalunya i aprovi una resolució tan provinciana i mancada d'ambició com aquesta".

La iniciativa ha tirat endavant amb el suport també dels dos grups de govern municipal, Barcelona en Comú i PSC, a més dels regidors de Ciutadans i PP. Esquerra Republicana s'ha abstingut i Junts per Catalunya ha votat en contra.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 23/01/2020 - 18:06

La propuesta es un brindis al sol, pero Valls les ha colado un gol por toda la escuadra.

#18 Miquel, Mollet, 23/01/2020 - 17:14

Barcelona es different a la resta de Cataluña.

#17 Juan, Sabadell, 23/01/2020 - 16:05

Sí, eso de la cocapitalidad está muy bien, pero choca con el artículo 5 de la Constitución que dice "La capital del estado es la villa de Madrid"
En ningún caso habla de cocapitalidad, ni nada por el estilo, y además puestos a elegir cocapitales ¿porqué no Sevilla, o Valladolid, que ya lo fue, o Toledo que fue capital del Imperio?

#16 Chris, Lleida, 23/01/2020 - 15:48

Los fachas que van de liberales y progres siempre en contra del progreso común.

#15 pepe, andorra, 23/01/2020 - 13:50

cuantas tonterias, lo q debe ser Barcelona es comunidad autonoma y dejarse de cuentos y brindis al sol, q se creen q haciendo estas cosas ya justifican sus abultados sueldos, cuando es mas q evidente q no solo no hacen nada, si no q se dedican sobre todo, a tocarnos las narices con normas estúpidas y sin sentido.