Publicitat
Política · 27 de Maig de 2011. 19:40h.

Gomà dóna suport als acampats

L'alcaldable d'Iniciativa es passeja per la Plaça Catalunya

L'alcaldable d'Iniciativa a les darreres eleccions municipals, Ricard Gomà, s'ha deixat veure aquest divendres per la tarda a la concentració d'indignats que des de fa més de deu dies està instal·lada a Plaça Catalunya.

Gomà, però, no ha volgut fer declaracions i ha estat passejant entre els manifestants. El dirigent ecosocialista, amb aquest gest, ha volgut fer visible el seu suport a la protesta després que pel matí els Mossos d'Esquadra intervinguessin per netejar la via pública.

Unes hores abans, el mateix Gomà, acompanyat pel secretari general d'Inicativa, i del líder d'Esquerra Unida, Jordi Miralles, han criticat l'actuació policial. Herrera havia dit que "demanem una rectificació immediata del conseller i del Govern".

Gomà, a la Plaça Catalunya, en suport dels acampats
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 ccc, bcn, 30/05/2011 - 15:24

ningú el crida pq no el coneixen, qui coneix el sr Gomà?

#22 joan, manresa, 29/05/2011 - 18:29

El Casal,18,20h.--Aquesta sí qué es grossa,es paseja tranquilament i no rep cap crit..,haría pasat igual amb el Sr.Trías o el Sr.Fernandez..?Ummmm,quina olor de sofre...Sí el Sr.Gomá combrega amb aquestas ideas,dons cull..,u te fácil,que surti del sistema..,pro no,axó no.Quina barra..,axó no te

#21 Tonilop , Mollet del Vallès, 28/05/2011 - 20:00

No fa declaracions el pobre...millor no diguis res, no la caguis més...com t'agrada sortir a la foto eh?...Paràsit...!!!.

#20 Joan, Sabadell, 28/05/2011 - 19:45

Un altre que es troba molt a gust amb els amotinats. Encara està per veure què han fet els d'iniciativa per treure'ns de la crisi. La culpa és dels demés, oi? A què no té valor d'afirmar, com els amotinats, que estem en una dictadura, que no hi ha democracia.

#19 Pep, Vic, 28/05/2011 - 10:39

Ben instal.lats a l'ajuntament amb uns bons sous i càrrecs, i ara a fer el paperina a els indignats, que de fet, després de dies d'assamblea encara no donen un model per deixar de indignats, a part de fer festa al carrer ara que fa bon temps. Que hi vagin al febrer a puigcerdà.