Política · 25 de Gener de 2012. 15:39h.

Gomà: "els anys que vénen no seran fàcils"

La nova presidenta d'ERC a Barcelona demana "créixer en militància, entorn i suport electoral"

Gomà: "els anys que vénen no seran fàcils"

Patrícia Gomà

La presidenta de la Federació de Barcelona d’ERC, Patrícia Gomà i Pons, i el secretari general de la Federació de Barcelona d'ERC, Josep Gonzàlez-Cambray, han enviat una carta a la militància on alerten que "els anys que vénen no seran fàcils".

En aquest sentit, expressen que "Catalunya i la seva capital viuen immersos sota els efectes d’una crisi que amenaça els pilars de l’Estat del Benestar, dins d'una situació de dependència política i econòmica envers Espanya, que només fan que agreujar aquesta situació a més de dificultar l’existència del nostre poble".

Gomà i Gonzàlez-Cambray creuen que "ERC, des de Barcelona, ha de fer una passa endavant i créixer en militància, entorn i suport electoral perquè puguem empènyer la capital del país a ser una capital d’estat" perquè "podem transformar la crisi econòmica i de la dependència en una oportunitat per aconseguir la independència de Catalunya, una recepta clara per combatre la recessió econòmica i per preservar la nostra nació".

Per últim, han instat els militants a "deixar de mirar el passat per treballar el present, per construir el nostre futur" i han donat les "gràcies" als companys per l'"actitud durant tot aquest procés en el qual hem pogut escollir una nova direcció regional del partit a la capital. Però sobretot, moltes gràcies per haver-nos fet confiança".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Toni, Organyà, 27/01/2012 - 09:15

Doncs ves a Lourdes i posa-hi un ciri ben gran. Perquè no tenim la memòria tant curta, com per oblidar el vostre gir regionalista d'extrema esquerra.

#6 Pep, Barcelona, 26/01/2012 - 19:00

Quan cobres com a Presidenta de la federació de Barcelona, Retalleu peles als Casals que pràcticament no poden fer política, els esquilmeu quan venen les eleccions gastant un enorme cabal de diners. Tot a la glòria d'el que mai ha donat cop fora de la política: Portabella i aquest porta al Lapo

#5 Almogàver , La Sagrera , 26/01/2012 - 09:18

Ja només faltava a la carta que digues alló d'en Churchill de Sang, Suor i Llàgrimes. Sembla escrita pel mateix taliban Portabella quan es posa a fer el màrtir o l'Iman Amorós quan fa volar coloms.

#4 roger, gavà-mar, 26/01/2012 - 08:08

la frase és d'una profunditat intelectual pròpia dels republicans.

#3 Toni, Barcelona, 25/01/2012 - 17:36

Amb els sous que es porta el Portabella i tu com a Presidenta de la Federació de Barcelona, únit als de tots els endollats que teniu, potser podriem solucionar alguna cosa, sra votada pel 30 % ja que la resta de militants es va quedar a casa per l'alegria que desperteu.