Publicitat
Política · 28 de Gener de 2016. 08:38h.

González demana al PSOE que deixi governar al PP

L'expresident espanyol no veu "una majoria progressista i reformista"

González demana al PSOE que deixi governar al PP

Felipe González

L'expresident del Govern, Felipe González, en una entrevista a El País, ha qüestionat que hi hagi "una majoria progressista i reformista" al Congrés després de les eleccions del 20D. "Ni el PP ni el PSOE haurien d'impedir que l'altre governi", ha reclamat.

"El PP no ha llegit el resultat com és: una derrota. No només per perdre 60 diputats, sinó pel seu rebuig al Parlament", ha indicat. "La lectura errònia també afecta el PSOE, que ha patit una derrota clara i hauria haver considerat la voluntat dels ciutadans", afegeix.
 
En aquest sentit adverteix als socialistes que "la pinça que el PP va fer a Andalusia amb Podemos no és un exemple a imitar". Malgrat tot, rebutja una gran coalició entre PSOE, PP i Ciutadans perquè "neix d'un fracàs i no es planteja la governança d'Espanya a mig termini".

González denuncia també que Podemos "vol liquidar, no reformar, el marc democràtic de convivència i, de passada, als socialistes". "Actua des de posicions semblants a les dels seus aliats a Veneçuela, però ho amaguen de manera oportunista. Són pur leninisme", afegeix.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#24 JUan , Barcelona(NOU Barris), 30/01/2016 - 10:10

Però este no és el que ordeno a Villarejo que dejara de investigar al Esptecec a fins de sus votos en Madrid para seguir exprimiendo al Pueblo Español.
No hace decir nada MAS

#23 Josep maria, barcelona, 30/01/2016 - 10:07

Caldria saber amb quina empresa de L'IBEX 35 te'ns el cul llogat i actuar amb ella l'Espanyola el poble no vols un governi'n el PP.En tot cas si és la vostra que ens convoquin noves eleccions i Deixeu que les vots del PSOE faran President un PP.

#22 Casper, Bcn, 29/01/2016 - 13:43

Fileso, que eres un Fileso.Hasta a la guardia Civil se cargó el amigo de Roldan y los GAL.

#21 Casper, Bcn, 28/01/2016 - 19:18

Pero esto quien lo pide, Telefónica o Carlos Andrés Pérez?.

#21.1 pepe, Andorra, 28/01/2016 - 19:52

Q va, lo pide Janli, don Juan luis Cebrian, q en su ultima deposicion en el pais ordenaba al psoe dejar al pp gobernar con ciudadanos para q se coman ellos el marron de la reforma constitucional de tipo confederal q quieren implantar para garantizarse los pesebres autonomicos. Espero q no.

#19 Pep, Barna, 28/01/2016 - 17:48

"Una majoria retrògada i corrupta" tindrem com a govern (PP-PSOE). Es taparan les vergonyes els uns als altres. La setmana vinent ho veurem.