Publicitat
Política · 11 de Juny de 2009. 23:31h.

González denuncia "errors" del PSOE a la campanya

"Aquest error no el paga tot el món per igual perquè al PP no li ha passat factura"

González denuncia "errors" del PSOE a la campanya

González, amb Zapatero

L'expresident del Govern epañol Felipe González ha admès que s'ha produït un "error d'enfocament" de la campanya electoral de cara a les eleccions europees de diumenge passat i que ha fomentat l'abstenció. En una entrevista a La Cuatro ha dit també que, tanmateix, "aquest error no el paga tot el món per igual perquè al PP no li ha passat factura".

González també ha acusat el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero d'estar perdent un "temps preciós" en el diàleg social en no adoptar mesures immediates amb el "pretext" de consensuar una reforma laboral amb els sindicats.

Ha indicat que l'Executiu té la possibilitat de proposar reformes en aquesta matèria als interlocutors socials per portar-les al Parlament i, una vegada allà, "que cada un assumeixi la responsabilitat de negar-se a donar suport això".

Així mateix, ha declarat que "un govern sol, a qualsevol país europeu o de qualsevol part del món, no és capaç d'enfrontar la crisi si no té consens, pacte, acord o diàleg amb interlocutors econòmics, socials i polítics".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat