Publicitat
Política · 17 de Juny de 2017. 17:31h.

Gordó descarta per ara crear un partit

Nova Convergència es constitueix com "associació política de centre i sobiranista”

Gordó descarta per ara crear un partit

Germà Godó (foto: Nova Convergència)

L’exdiputat de Junts pel Sí i exconseller de Justícia, Germà Gordó, ha descartat per ara crear un nou partit. Nova Convergència ha decidit aquest dissabte en una assemblea constituir-se com “associació política de centre i sobiranista”. "Hem decidit no crear un partit polític, tot i que no descartem aquesta possibilitat de cara al futur, però de moment només vam crear una associació", ha dit davant els mitjans de comunicació.

Gordó ha afegit que "serà una força d'intervenció política i ideològica, no serà cultural, i ho farem d'una forma constant i activa allà on estiguem, incloses les institucions on som". Ser membre de Nova Convergència no serà incompatible amb la militància en qualsevol partit polític.

La nova associació es defineix com "sobiranista i de centre ideològic" però no necessàriament independentista, malgrat que donen suport a la celebració del referèndum. Nova Convergència ha criticat el cessament de l'exdirectora de l'Institut Català de la Dona i exmilitant del PDECAT, Teresa Pitarch, perquè consideren que la decisió respon a "motius polítics" i no professionals.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cinta, Barcelona, 19/06/2017 - 17:01

SI, "NOVA CONVERGÈNCIA" només és una plataforma del PEDCAT, que paga els actes que fan?? És una curiositat, els paga PDECAT??