Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2019. 16:34h.

Govern atrinxerat

Sense Pressupostos ni lideratge

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha descartat la convocatòria d'eleccions malgrat que l'Executiu no ha aprovat els Pressupostos i ha defensat la pròrroga dels comptes des de l'exercici del 2017.

"No és veritat que la Generalitat no tingui pressupostos, té pressupostos -prorrogats- des de l'exercici del 2017 i, per tant, en el marc dels pressupostos prorrogats es permet dur a terme l'acció de govern perquè cada departament té les seves partides corresponents" ha afirmat la consellera en roda de premsa.

Budó, preguntada sobre el fet que el president del Govern espanyol Pedro Sánchez, convoqués eleccions degut a la incapacitat d'aprovar els seus comptes, ha argumentat que Sánchez va convocar-les "en el moment en què les enquestes li van començar a ser favorables".

"El senyor Pedro Sánchez va dissoldre el seu parlament en el moment en què les enquestes li van començar a ser favorables, per tant, independentment de si hagués aprovat o no els pressupostos, probablement hagués dissolt el Govern" ha manifestat.

Meritxell Budó (Foto: Govern)
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 oriol, Manresa, 09/04/2019 - 18:20

Ergo, si les enquestes ens fosin favorables nosaltres tambe convocariem eleccions (sempre i cuant averiguessim qui son els "nosaltres").

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/04/2019 - 17:33

"Uno de cada tres catalanes en situación de dependencia, en lista de espera para recibir su ayuda. Más de 75.000 personas tienen un grado asignado pero no reciben ningún servicio ni prestación"

cronicaglobal.elespanol.com 9-4-2019

#1 Sebastià, Cornellà, 09/04/2019 - 17:10

Aquesta va superant el baix nivell de tota la trepa que l'han precedit i amb els que actualment estan aferrats a viure del cuento. Hauriem de retrocedir a més de vuitanta anys enrera per trobar un personal tant incompetent, ignorant i ridicul que hagi estat al front de la institució. Amb aquesta gent hom s'avergonyeix de ser català.