Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2009. 18:58h.

Governació compra vehicles per a municipis de CiU i d'ERC

Ausàs defensa que donar suport "als petits i mitjans municipis"

Governació compra vehicles per a municipis de CiU i d'ERC

Ausàs, en una imatge d'arxiu

El departament de Governació invertirà 2,4 milions d'euros en la compra de vehicles polivalents per als municipis menors de 5.000 habitants. La subvenció parcial van des del 70 al 90% del cost total dels vehicles. La majoria dels ajuntaments d'aquestes poblacions estan governats per CiU i ERC.

Jordi Ausàs ha assegurat que aquesta mesura demostra que "aquest govern és el que més suport ha donat i està donant al món local i als petits i mitjans municipis". El conseller Ausàs ha afegit que "la vertebració territorial, eix fonamental del departament, no s’aconsegueix amb discursos, sinó amb mesures concretes com aquesta".

Els criteris de valoració de les sol·licituds es basen en la necessitat justificada de disposar d’un vehicle d’aquestes característiques, en els quilòmetres de xarxa viària local i urbana, en els nuclis de població, agregats, pobles i urbanitzacions de què es compon un municipi, de la inexistència d’altres vehicles que puguin substituir la realització de les tasques previstes i de la situació econòmica de l’ajuntament.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Jaume, la Segarra, 25/08/2009 - 14:52

doncs molt ben fet, ja era hora que algú mirés pels petits municipis, gràcies Conseller Ausàs!!

#6 un batlle, Tots els petits municipis, 25/08/2009 - 12:48

Com cal. Molt ben fet senyor AUSÀS. Protegir el territori i als Ajuntaments petits, com mai s'havia fet. Gràcies senyor Conseller.

#5 Angels, Barcelona-Eixample, 25/08/2009 - 09:26

mentre ausas compra cotxes i la caga en entrevistes,tenim un company de les oficines de accio ciutadana de baixa desde fa 9 mesos perque li dona la gana a l´area de personal d´accio ciutadana i no el cobreixen.la ugt es queixa de cues,pero erc i ciu volen

#4 Josep-Empordà, Palafrugell, 25/08/2009 - 08:41

L'anterior comentari, com ja comença a ser habitual, no l'he fet jo.

#3 Josep-Empordà, Palafrugell, 25/08/2009 - 00:35

Una vergonya que censurin comentaris. Jo no em sembla gens bé això que fa aquest mediocre del trispartit. Aquest sdiners podrien anar per evitar EREs per exemple.