Publicitat

ERC retreu a Junts la "crítica inútil"

Governen plegats

La portaveu d'Esquerra, Marta Vilalta, ha instat Junts per Catalunya, el soci de govern, a aixecar-se "del sofà", complir amb l'acord d'investidura i respectar la "negociació" entre la Generalitat i el Govern espanyol. "Que deixin de desgastar", ha reblat.

Vilalta ha manifestat en roda de premsa que "cal complir amb els compromisos adquirits. Aixecar-nos del sofà on alguns estan instal·lats en la crítica que és bastant inútil". "Demanem a Junts per Catalunya que compleixin amb l'acord d'investidura, respectar aquest procés de negociació, donar-hi marge, ser-hi, ajudar i que funcioni", ha reclamat.

La dirigent republicana ha assenyalat que "ens vam comprometre a donar marge al procés de negociació i fins ara hem vist tot el contrari de Junts per Catalunya" i ha reclamat a Junts que "deixin de debilitar el projecte independentista i se sumin als consensos de país".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 27/06/2022 - 18:49

Los de Junts descienden de los de la Lliga de Cambó, que en 1936 apoyaron a Franco porque no podían soportar a los de ERC de Companys que gobernaban Cataluña. Entonces en España había una Repúlica.
- ¿Qué pasa ahora en la Cataluña de la España de Felipe VI entre Junts y ERC?
¡No ligan, no pueden entenderse!

#1 Marc de Vich, Vich, 27/06/2022 - 14:52

Soluciones al transporte, en el área metropolitana ninguna, o energía, con 54.000mM€, para eso no hay dinero, por ejemplo. Para montar el vodevil entre ellos, sí, Puigdemont, la TV3%, el mobil, la copa américa... pero proyecto de envergadura ninguno, ni siquiera tienen personal competente, solo enchufados y con catalán B1, no hay más