Publicitat

"Si els partits no se sumen a les primàries no sé si em presentaré amb una candidatura pròpia”

Graupera dubta

El periodista Jordi Graupera, en declaracions a El món a RAC1, ha reconegut que "si els partits no se sumen a les primàries, no sé si em presentaré amb una candidatura pròpia”. Graupera ja ha aconseguit les 30.000 signatures que demanava, la seva proposta té 600 voluntaris i ha rebut el suport de molts professionals.
 
“Voldria que se celebressin aquestes primàries. Jo m'hi presentaria i penso que, malgrat enfrontar-me als aparells dels partits crec que tindria alguna oportunitat de guanyar-les”, ha dit, a més d'assenyalar que "ja preveiem que els partits fossin hostils a la nostra proposta”.

“Hi ha temps fins a finals d'any o principis de l'any que ve per fer unes primàries. Si hem d'esperar, esperarem”, ha indicat. També ha manifestat que "no em costaria gaire que algun dels partits independentistes acceptessin que jo anés a alguna de les seves llistes”.

També ha remarcat que “no vull convertir l'ajuntament de Barcelona en un ariet independentista”. "Podem i Ciutadans que van començar en la meva línia han reproduït els esquemes dels altres partit i jo vull solucionar això”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi, Bcn (Espanya) , 08/05/2018 - 14:16

El actor Grsupera!! Cuando juega a futbol no le pitan nunca penalties!!

#5 Sergi, Bcn (Espanya) , 08/05/2018 - 14:16

El actor Grsupera!! Cuando juega a futbol no le pitan nunca penalties!!

#4 Andreu, Mataro, 08/05/2018 - 14:09

Aquests Cambóboys sembla que només s'hi apunten si guanyen sense competència.

#3 Lobisome, BCN, 08/05/2018 - 12:45

La foto de Graupera que ilustra la información está muy bien escogida. "En verdad os digo que he descendido de los cielos enviado por el Padre para ser vuestro salvador..."

#2 Alfons Maristany, BCN, 08/05/2018 - 12:19

Tu programa se resume en una BCN capital de una Republica Independent
No Gracias.
me gustaria Valls como alcalde de Barcelona

#2.1 Jesús, Murcia, 08/05/2018 - 13:52

La independencia no se solventa y proclama en un municipio. En un municipio se gobierna para los ciudadanos aspectos cotidianos de su ciudad; eso sí, de acuerdo a una ideología determinada por la que eres votado. A mí no me gustaría ver a un Valls de alcalde, que ni sabe cuántos barrios tiene Barcelona ni cuál es el más pobre según leí.