Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2018. 18:59h.

Graupera eixampla l'escletxa amb el PDECAT

El periodista afirma que la distància entre els que van defensar l'1-O i els polítics és "cada cop més ampla"

Graupera eixampla l'escletxa amb el PDECAT

Jordi Graupera (Foto: Primàries Barcelona)

El periodista Jordi Graupera ha assegurat aquest dimecres que "l'escletxa" entre la gent que va defensar l'1-O i els seus representants polítics és "cada cop és més ampla". Graupera, durant la presentació del seu llibre 'Una proposta per a Barcelona', ha manifestat que la política no la faran uns partits, "la farà la gent".

"És creixent i ho serà més. L'esquerda entre la gent que va defensar l'1-O i els seus representants és com més va més ampla. Passat el cop inicial, apareix la crítica. I veiem que s'intenta vendre com a política el que només és moralitat paralitzant o renúncia. No sembla que hi hagi canvi de rumb" ha lamentat.

El periodista ha explicat que "la cultura política que va néixer a nivell social a partir de l'1-O continuarà creixent" i que "cada cop incorporarà més gent a la idea que cal fer alguna cosa, que no l'hauran de fer els partits polítics, sinó la ciutadania, tal com va passar l'1-O".

L'impulsor de 'Primàries per la República' ha explicat que el seu llibre documenta "un moment que volem de canvi", que després la jornada de l'1-O la gent va portar "el catalanisme allà on no havia estat" i que, tot i ser una ideologia que ha estat present en els darrers 150 anys, està mort com a ideologia política. "El catalanisme com a ideologia política present els darrers 150 anys és mort. Va arribar al final el 30 setembre, i el primer d'octubre la gent va posar el catalanisme allà on no havia estat" ha dit.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 11/07/2018 - 22:36

Graupera ....el último llistillo

#1 Lluis Segon, Barcelona, 11/07/2018 - 19:43

Aquest estaría millor que abans d'escriure panflets es documentés una mica de la història del catalanisme i dels seus protagonistes, gent amb prestigi i valúa com en Prat de la RIba, Cambó, Ventosa i Calvell, i d'altres personatges que desde la inteligència i la serietat van sembrar el que ara aquests irresponsables han destrossat.

#1.1 La victima, Lloret, 11/07/2018 - 22:25

Totalment d acord amb voste. El catala era fins fa no gaire temps, respectat per la valia de molta gent important en tots els aspectes habien o han aportat a la nostra societat. Fa vergonya veure com a dia d avui tenim uns personajillos trets d una escombrera i que produeixen vergonya aliena comportant se amb 50 anys com nens a l edat del pavo.