Publicitat
Política · 17 de Maig de 2019. 19:33h.

Graupera es queixa de “boicot informatiu”

Acusa “empreses editorials privades” de fer seguidisme de “l'stablishment”

Graupera es queixa de “boicot informatiu”

El candidat de Barelona és Capital a les eleccions municipals, Jordi Gaupera, s'ha queixat del “boicot informatiu” que pateix la seva candidatura per part dels “estaments oficials”. L'alcaldable acusa les “empreses editorials privades” de fer “seguidisme de les instruccions de l’stablishment per tal d’evitar que nous actors alterin l’actual status quo consistorial”.

Graupera ha explicat que Bacelona és Capital ha recaptat “100.000 euros en menys de dos mesos per superar el boicot mediàtic”. La candidatura assegura que amb el crowfunding “està aconseguint dos milions d'impactes diaris,de manera que permeten la visualització de la candidatura al marge del sistema mediàtic que l’està silenciant”.

El candidat a l'Ajuntament de Barcelona també destaca que el seu crowfunding ha recaptat el mateix que el de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, malgrat que el líder de JxCat té “una notorietat i una capacitat d'arribar al públic molt superiors”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 21/05/2019 - 11:01

Graupers tranquil, espabilat ara no toca.
Despues de las municipales ya será conocido y fijo que el CARTEL separatista en las generalitats le dara algun chollo para vivir del cuento.

#6 Cagate lorin, Tabarnia, 18/05/2019 - 12:13

Vaya vida le espera a este sabiendo que siempre será español.

#5 Chris, Lleida, 18/05/2019 - 10:57

Quien no llora, no mama. Ellos tienen la Tv3 a su servicio en años, y ahora despotricando de los medios privados que no pueden controlar.

#4 Onofre de Dip, Barcelona, 17/05/2019 - 21:25

Graupera, l'establishment ets tú. És l'establishment el que et va perpetre gaudir d'una beca immerescuda per anar als EE.UU, encara no sabem ben bé a qué, i el que t'ha donat feina a dojo.

#3 Daniel, Barcelona, 17/05/2019 - 20:03

Sr. Graupera, el Diccionario Cambridge dice que Democracia significa el gobierno de la mayoria. Y Oligarquia significa el gobierno de la minoria. Escuchando sus ideas no es Usted mas que un pobre oligarca luchando por una poltrona. La gente lo entiende y no le presagio un buen futuro. Yo me retiraria a tiempo y asi no perderia mas dinero.