Publicitat
Política · 3 de Juny de 2013. 21:29h.

Griñán al PSC: "La sobirania no es pot trencar"

El president d'Andalusia rebutja la proposta federalista dels socialistes catalans

Griñán al PSC: "La sobirania no es pot trencar"

Griñán i Fernández, durant la roda de premsa

José Antonio Griñán, president de la Junta d'Andalusia, ha rebutjat la proposta federalista del PSC, que contempla una reforma de la Constitució, i  ha assegurat que "la sobirania no es pot trencar". Griñán ha alertat també que l'única proposta de reforma federal serà la que s'aprovi a la seu del PSOE i que les federacions territorials "només hi podran fer aportacions".

El també president del PSOE, que aquest dilluns s'ha reunit a Madrid amb el secretari general, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el president d'Astúries i coordinador del Consell Territorial del PSOE, Javier Fernández, ha dit que en referència als socialistes catalans que "les regles del joc estan per respectar-les".

Per tant, s'ha mostrat disconforme amb la proposta dels catalans de fer una reforma federal de la Constitució per permetre la celebració de referèndums o "consultes territorialitzades". "Les regles del joc estan per respectar-les i si hi ha alguna cosa clara és que el PSOE creu que la sobirania no és fraccionable, no es pot trencar".

"El poble és el que té el legítim dret a ser consultat, sense fracturar el principi que estableix la Constitució", ha afegit abans de dir que "no hi ha document del PSC", sinó un del PSOE.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Jordi, Teià, 04/06/2013 - 18:51

Ves què han de dir! De què viurien, aquests dos de la foto, sense els diners catalans???

#6 ambaixadorCAT, Figueres, 04/06/2013 - 15:16

I què espereu? Si marxem es queden sense el xollo aquesta gent... hauran de posar-se a treballar enlloc de passar-se el dia ballant flamenc i sevillanes, quin horror!

#5 BEJOTA, bcn, 04/06/2013 - 13:11

Los empresarios rechazan el mensaje separatista de Artur Mas
30/05/2013 - 18:50
Diálogo Libre

#4 Moles, Les Ardennes, 03/06/2013 - 23:55

Navarroooooooooooooooooooo, al altre costat no hi ha ningú.

#3 Johan, Sants, 03/06/2013 - 23:27

poden dir misa...Catalunya estat propi JA! si no ho volen entendre que si posin fulles pero es el poble qui ho dessitja