Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2015. 16:38h.

Guanyem 'punxa' a Badalona

La formació aplega unes 400 persones malgrat la presència de David Fernández, Teresa Forcades, Jaume Asens, Antonio Baños i Marc Bertomeu

Guanyem 'punxa' a Badalona

Imatge de minuts abans de l\'inici de l'acte

Guanyem Badalona ha aplegat unes 400 persones en la presentació de candidatura que s’ha fet aquest dimecres. Malgrat que l’acte ha comptat amb la presència de ‘primeres espases’ com Teresa Forcades, David Fernández, Jaume Asens o Marc Bertomeu, no s’ha omplert ni la meitat de l’aforament -unes 3.000 places- de la Plaça del Gran Sol.

Maria Dolors Sabater, cap de llista de Guanyem Badalona, ha assegurat que la ciutat “ha estat un laboratori de les polítiques dretanes, autoritàries i racistes de la FAES i del PP. Per tant no hauria de sorprendre a ningú que sigui ara un laboratori de la unitat popular, veïnal, de ruptura democràtica i d'esquerres”.

Amb aquestes paraules ha reivindicat el caràcter “rupturista i de confluència” de la candidatura que lidera. Al seu costat, hi han intervingut Jaume Asens, número quatre de la llista de Barcelona en Comú; David Fernández, diputat de la CUP; Marc Bertomeu, secretari general de Podem Barcelona; l’escriptor Antonio Baños, membre de Súmate, i Teresa Forcades, cap visible de Procés Constituent.

Precisament, aquest acte s’ha estat promocionant per les xarxes socials i havia de servir per “mostrar la força” de la candidatura a Badalona. El partit ha assegurat que “més de 700 persones van fer costat a Guanyem Badalona en Comú en el seu primer acte gran”, però l’assistència va ser de 400 persones i, per tant, menor de la que esperaven els organitzadors i els mateixos membres de la llista electoral.

Una altra imatge de l'acte

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#22 artur, mas-turbador, 03/05/2015 - 14:21

...eramos 27!

#21 BEJOTA, bcn, 01/05/2015 - 13:44

Gay de Montellà vuelve a pedir "diálogo"

El dirigente patronal señala que ue Cataluña y el conjunto de España son "buenos socios que están unidos por estrechos lazos afectivos que ahora es necesario reforzar más que nunca".

#19 majoria de catalans, Catalunya, 01/05/2015 - 10:19

Hi ha dues catalunyes.
La nazionalista i la democrática (constitucionalista)

#18 Barcelona, Barcelona, 01/05/2015 - 03:24

Són quatre gats a la foto. La veritat és que fa vergonya aliena el ridícul fet a Badalona.

#17 Fran, Llinars, 01/05/2015 - 02:21

No es per res, però en aquesta mateixa plaça quan fan el correbou a les festes de Sant Antoni de Llefià esta de gom a gom.