Política · 15 de Febrer de 2009. 15:33h.

Guardans demana el relleu de Mas si no és president el 2010

En aquest cas, "caldrà revisar l'estratègia i els que l'han pensada"

Guardans demana el relleu de Mas si no és president el 2010

Imatge d'arxiu d'Ignasi Guardans

L'eurodiputat de CiU Ignasi Guardans ha dit que si Artur Mas no aconsegueix la presidència de la Generalitat de Catalunya en les pròximes eleccions catalanes "caldrà revisar l'estratègia i els que l'han pensada". Ha afegit que "jo no crec en els partits messiànics. Convergència va ser capaç de fer el relleu després de Jordi Pujol i espero que en el seu moment això es pugui tornar a plantejar". També ha manifestat que "ara interrompré la meva vida política, no sé si temporalment o definitivament", i que no voldria "marxar corrents a forrar-me", sinó "seguir dedicant les meves energies al servei públic, a Catalunya o a fora".

D'altra banda, Guardans ha advertit Ramon Tremosa que patirà un "xoc amb la realitat" quan s'adoni que "és inútil fer oposició" al govern tripartit des del Parlament Europeu. Ha avisat el seu relleu que "s'estavellarà si pensa que pot anar a fer política catalana a Brussel·les", i li ha reclamat que "treballi pel país i per servir els interessos comuns, i no només unes sigles polítiques". Guardans ha denunciat que el Govern "no fa prou bé" la seva feina de lobby a Brussel·les, i ha criticat la "lamentable falta de comunicació" entre l'Eurocambra i la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Jaume, Taradell, 16/02/2009 - 13:48

Tot el problema amb Guardans ve de l'epoca del 13 congres de CDC i la poenecia constitució europea. Guardans va ser un democràta i es va haver de fer un congres extra per aquest tema. Des d'allo que esta mal vist pels 4 que ho volen tot lligat i atado

#20 Beto, Barcelona, 16/02/2009 - 13:27

Senyor Guardans s'està posant en evidència. Un càrrec públic no es pot permetre reaccions de pati d'escola. Pot ser que CIU s'equivoqués en les formes , però ara vostè està palessant que no serveix per a la vida pública.Es una llàstima .

#19 Schumacher, Barcelona, 16/02/2009 - 12:33

Sr. Guardans, i si per aquelles casualitats el Sr. Mas guanya les eleccions el que plegarà sera voste? o potser ja hauria de fer-ho ara ?

#18 miquel, lleida, 16/02/2009 - 11:55

Però quins representants mes penosos que tenim!!!!

#17 Ripolles, Dorria, 16/02/2009 - 10:38

Sabent tot el que deixarà de cobrar es normal que estigui emprenyat i rabiós mol rabiós