Publicitat
Política · 19 de Gener de 2009. 10:03h.

Guardans troba "depriment" la visió europea de Tremosa

L'eurodiputat assegura que "no passaré gana, que ningú pateixi"

Guardans troba "depriment" la visió europea de Tremosa

Guardans

L'encara eurodiputat de CDC, Ignasi Guardans, ha afirmat en una entrevista a El Periódico que "tot el que li he sentit dir sobre el Parlament Europeu resulta una mica depriment. Home, dir que ell es dedicarà a arreglar les connexions en tren i que jo m'he dedicat a viatjar i fer contactes... Estic segur que serà capaç de molt més tan aviat decideixi començar a preparar-se per al que l'espera".

"Tremosa veurà que és difícil ser legislador europeu o que el prenguin seriosament sense atendre a realitats que van una miqueta més enllà de Catalunya. Fins i tot descobrirà com hem treballat alguns per la interconnexió amb França o en defensa de les pimes catalanes", afegeix.

D'altra banda, Guardans troba "injust dir que em queixo perquè em prenen una cadira. Em buscaré la vida: tindré 45 anys quan deixi el càrrec, prou energia i prou feina feta; no passaré gana, que ningú pateixi. Desqualificar els meus comentaris per ressentits és propi d'una escassa visió democràtica i d'entendre malament la vida d'un partit".

Pel que fa a la 'Casa Gran' de Mas, Guardans explica que "sense desqualificar-lo, no entenc el concepte. Ho dic sense ironia. No sé si és la casa gran del catalanisme o de l'independentisme. Si fos catalanista, hi hauríem de cabre tots i no es diria que necessitem algú de la casa gran perquè el que tenim no serveix. Ho va dir el secretari general".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Francesc, Girona, 20/01/2009 - 00:54

És clar, pobre Guardans, perdre un sou tan bo sense fer gairebé res deu fer molta ràbia.

#15 Franc, banyoles, 19/01/2009 - 20:07

En Tremosa li dona 10.000 patades a en Guardans!

#14 Venanci Genives, La de la Maiol, 19/01/2009 - 17:30

Au! calla d'una puta vegada i ves que et moqui la iaia.
Saps que has de fer? Ves amb el Ferran al PSC i amb l'Iceta...et calmarà

#13 http://albert-bir.blogspot.com, Barcelona, 19/01/2009 - 16:50

Depriment és que un incompetent com ell, que provoca la pèrdua de 500.000 vots en uns eleccions, tingui la indecpencia de voler-se tornar a presentar per a repetir els mateixos lamentables resultats. Si vol, pot anar al Psc-PSOE, segur li regalen càrrec.

#12 Ramon, Barcelona, 19/01/2009 - 13:54

Depriment? Si et vegessis amb els ulls de tot el país, Guardans...