Política · 26 de Març de 2009. 20:09h.

Guerra a Catalunya entre Ciutadans i UPyD

UPyD diu que Ciutadans intenta "perjudicar la imatge del nostre partit"

Guerra a Catalunya entre Ciutadans i UPyD

Rosa Díez, líder d'UPyD

El portaveu de UPyD a Catalunya, Juan Perán, ha sortit al pas de les declaracions realitzades pel candidat de Ciutadans a les eleccions europees, José Manuel Villegas, criticant les posicions del partit que dirigeix Rosa Díez. Perán diu que "no entenem bé la fixació que en els últims temps tenen alguns dirigents de Ciutadans-Partit de la Ciutadania realitzant declaracions clarament hostils cap UPyD". Afegeix que "aquest partit diu defensar els mateixos principis que defensa la nostra formació política, i a més, han estat durant mesos demanant formar coalició electoral amb UPyD per concórrer junts a les eleccions europees".
 
Així mateix, el portaveu de UPyD assegura que "les desafortunades manifestacions realitzades sobre la nostra líder, Rosa Díez, són absolutament improcedents per tergiversada i descontextualitzades, i només persegueixen un objectiu: perjudicar la imatge del nostre partit a través de la de la nostra portaveu nacional".

També afirma que "aquestes declaracions s'uneixen a les realitzades pel president d'aquesta formació, el senyor Rivera, en les quals assumint de forma fal·laç la representació de únic partit a Catalunya que combat el nacionalisme va demanar el vot a favor de PP i PSOE les recents eleccions al País Basc i Galícia".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Joan (Granollers), Granollers, 31/03/2009 - 11:05

Jajaja,muy bueno el activismo digital de UPyD.sPocos pero coordinados.Pobres resentidos españolistas. Los de UPyD son unos nacionalistas, españoles, pero nacionalistas. Me quedo con Ciutadans que luchan por abrir fronteras, no por levantarlas o reforzarla

#28 Vicenta (Hospitalet), Hospitalet, 31/03/2009 - 11:02

Hablando de amos... Ahora el escudero de Domingo es un tal Miguel del Amo...

#27 Esther, Martorell, 29/03/2009 - 16:19

Francisco te has pasao tres pueblos. Villegas todos sabemos lo que busca. Robles es diferente, no te pases, respeto .

#26 Francisco, Vilanova del Camí, 29/03/2009 - 14:45

Al oir a Villegas ,muchos afiliados de C´s estamos esperando un movimiento de Robles.
Sr Robles, tiene una responsabilidad política con los principios no nacionalistas y con nosotros
A qué estamos esperando?
Usted sabe que el camino es UPyD vamonos yaa

#25 Vicente, Hospitalet, 29/03/2009 - 14:38

Es una verguenza estas declaraciones de Villegas. Este hombre era el fiel escudero de Pepe Domingo hasta que lo traicionó y cambió de amo. Ahora el amo es Rivera.