Publicitat

Jordi Sànchez barra el pas a Laura Borràs i aposta per Jordi Turull

Guerra a Junts

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, que no es presentarà a la reelecció al càrrec en el congrés que el partit té previst celebrar el proper mes juny, ha barrat el pas a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, per convertir-se en la nova secretaria general de la formació i aposta per Jordi Turull per ocupar el càrrec.

"Jordi Turull seria un gran secretari general i al costat de Turull hi ha altres lideratges al partit que poden tenir i tindran molta responsabilitat en el present i futur", ha afirmat Jordi Sànchez en una entrevista a El Periódico.

Jordi Sànchez creu que "segur" que Laura Borràs serà lleial a la decisió que es prengui quant a lideratges dins de la formació. "No tinc una queixa de deslleialtat i no he plantejat mai en clau personal les lleialtats", ha afegit.

Després que Jordi Sànchez anuncies que no es presenta a la reelecció la presidenta del Parlament i excap de cartell electoral i Jordi Turull, exconseller, són els dos millors posicionats per convertir-se en el nou secretari general de Junts.

També ha de ser clau el paper de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Jordi Sànchez considera que la decisió de seguir o no a la presidència de la formació "l'ha de prendre ell". "La majoria voldríem que seguís. La presidència és compatible amb la presidència del Consell per la República", ha assegurat el secretari general de Junts.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 gurguri, Barcelona , 11/04/2022 - 14:38

Porque no se van a su casa esta casta de indepes.Han estado medrando y enriqueciendose durante 3 décadas, desde que taparon lo de Banca Catalana.

#8 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 11/04/2022 - 10:51

Els nous amics del PSC,i de la esquerra catalana en general

#7 Leonor, Figueres, 11/04/2022 - 04:45

Es posible que la borras tenga los dias contados en la politica si de verdad la justicia hace su trabajo. Hay que votar al lloron cara de tortuga para que haga efectivos los "embads" y vuelva a la carcel de donde no debio salir.

#6 Vigatano, Vic, 10/04/2022 - 21:32

Crispetessss

#5 Nitato, Navarcles, 10/04/2022 - 21:21

Tururull violes