Publicitat

CiU i PSC escalfen la precampanya amb vídeos a la xarxa

El vídeo del PSC en el qual deixava entreveure que Artur Mas va primer en les enquestes, però que la victòria final serà per José Montilla, ja ha estat replicat a youtube amb un nou vídeo, proper a CiU, en el qual s'ironitza sobre els motius que provoquen que els socialistes catalans vagin segons.

Si el vídeo del PSC recollía imatges de diferents esports on el primer classificat acaba perdent el lloc, el nou vídeo mostra esportistes que cometen errades inexplicables, motiu pel qual no aconsegueixen guanyar.

"Per tenir més de 500.000 aturats"; "per acordar un mal finançament"; "per no saber tenir un Govern cohesionat"; "per acceptar un traspàs ridícul de Rodalies"; "per tenir 25 diputats del PSC a Madrid que voten contra Catalunya"; "per no dir la veritat als ciutadans", són alguns dels motius que es donen per justificar la segona posició del PSC.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 anonim, Vic, 21/01/2010 - 13:16

pel que fa a la gestió del Tripartit els números canten i la gent ja els hi ha vist el llautó. Governar un país exigeix seriositat, rigor i bon fer. Per mi el Tripartit i en Montilla no tenen cap d'aquests requisits

#5 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 21/01/2010 - 13:15

Los políticos parecía que se habían asustado al constatar el hartazgo de la ciudadanía con ellos. Se ha dedicado a colocar a sus familiares, amigos y correligionarios, mientras descuidaban los problemas de los ciudadanos. Ahora ven peligrar sus poltronas

#4 Joan, Casa Meva, 21/01/2010 - 13:11

Fantasmes. Son uns fantasmes. Tan uns, com els altres. Els videos, bé per caps limitadets, com creuen que som. Política?. No. Diversió per a retrasadets, una aborrida tarda de diumenge.

#3 joan, valls, 21/01/2010 - 12:39

jajajajajajaja! ja se'ls hi esta bé al PSC! com un partit politic que està governant NO té més ARGUMENTS que esperar que els altres la caguin??!!!

#2 José, Barcelona, 21/01/2010 - 12:33

El PSC-PSOE no guanyarà! Ni ara ni mai! Si té les quotes de poder que té no és gràcies el poble, sinó als despatxos. Recordem, el Monti és el president amb menys suport popular de la història!