Publicitat
Política · 30 de Juny de 2010. 14:27h.

Guerra augura que "no passarà res"

"Segurament estan obligats ara a fer soroll"

Guerra augura que "no passarà res"

Alfonso Guerra

El president de la Comissió Constitucional del Congrés, Alfonso Guerra, considera que la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut és "bastant sensata" i ha manifestat que malgrat "el soroll" que vulgui fer Montilla, haurà de acatar. "No passarà res, com passa en un Estat de Dret", va argumentar, tot i indicar que "segurament estan obligats ara a fer soroll".

Guerra veu "una mica estrany" que Montilla "demani que els ciutadans es manifestin en revolta contra la sentència" mentre està dient que "se salva el 95%" del text. "No entenc res", ha afegit. "Tots han de, a partir d'ara, atendre el que és constitucional i el que no ho és segons ha decidit qui té l'atribució per fer-ho", ha avisat.

També ha argumentat que el TC "aclareix definitivament" que el terme nació "només s'entén, com diu la Constitució, com a nacionalitat, i per això es va col.locar en el preàmbul" i que interpreta que fa a la llengua i el finançament situant-lo "en el just terme en el que la Constitució permet".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 cat, cat, 30/06/2010 - 22:17

Exactament, Sr. Guerra, no passarà res, com no va passar res quan vostés governaven i el seu germà Juan Guerra es dedicava a negocis bruts. Quina barra!

#11 Núria, BCN(CAT), 30/06/2010 - 21:32

Només sentirem un fastic més profund per ESP i no oblidarem recordar-li al mon el que té l'estat ESP de fatxa. Alguns ens sentim com sota el franquisme i lluitarem en conseqüència. Fastic pel que significa el concepte ESP i el seu nacionalisme imposat,

#10 joan, barcelona, 30/06/2010 - 19:24

algu trova difencia entreaquets personatge a algu del sector mes fatxa del pp.mes valdria que calles amb tot el que va fer i soposo que fa. prevaricant a dojo

#9 ramon, barcelona-c, 30/06/2010 - 18:47

Amb aquests individuus s'ha d'aplicar " La indiferencia ens fa forts i la vehemencia dèbils ".

#8 Torsimany, Vilafranca, 30/06/2010 - 17:05

Tant tu com Montilla (que maravilla!) ens voleu fer passar bou per bèstia grossa, però ja n'anem tips.