Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2010. 12:15h.

Guerra bruta a Interior

El País denuncia que Joan Delort "boicoteja" el conseller Joan Saura

Guerra bruta a Interior

Joan Delort, a la dreta, amb Saura, en una imatge d'arxiu

El secretari de Seguretat Pública, Joan Delort ha liderat la revolta contra el seu cap, Joan Saura, i ha instat a rebel·lar-se contra el projecte de codi d'ètica de la policia que defensa el conseller, segons afirma El País.

El Consell de Policia va tombar dilluns el projecte de codi elaborat per l'ex fiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo. Es tracta d'un manual de bones pràctiques que fixa una sèrie de recomanacions, tot i que no té poder sancionador.

El Consell està integrat per 32 representants, entre sindicalistes, i personal de la Direcció General de Policia i de l'Administració. De les 16 persones lligades a Interior, només quatre van votar a favor.

Delort va disposar del seu propi vot i del de dos delegats. El País afirma que va utilitzar algun d'aquests vots (si no tots) per oposar-se al codi i minar d'aquesta manera la posició de Saura. El secretari de Seguretat Pública manté una excel lent relació de Delort amb alts dirigents del PSC, que li han permès prescindir Saura i arribar directament al president, José Montilla, en més d'una ocasió.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/05/2010 - 12:29

Lógica elemental: Si Delort disiente con Saura, por poco que sea: es mejor.
Saura es la antítesis de lo que debe ser un Consejero de Interior y lo demuestra cada vez que abre su mentirosa bocaza.
Descargar la responsabilidad en sus
subordinados es vil

#5 pgp, Bcn, 30/04/2010 - 23:11

Sort n'hi ha que durant aquesta legislatura Joan Delort ha estat al capdavant de la Policia i ha pogut posar límit als despropòsits i sensesentits de Saura (i Boada!!) al capdavant d'Interior. No vull ni pensar que hauria passat si no hi hagués estat!

#4 Berta Garcia, Barcelona, 30/04/2010 - 17:10

Això ja ho va explicar l'AVUI fa uns dies.

#3 Jordi, Barcelona, 30/04/2010 - 13:37

Llàstima que el Delort faci això ara, quan veu que totes les enquestes diuen que s'acaba el triparti, i no ho fes durant els 3 anys que Saura (amb Boada i Delort) es van dedicar a destrossar el prestigi dels mossos. Que ara vol passar-se a CiU?

#2 joan, manresa, 30/04/2010 - 12:44

L'unica persona mitg inteligent es en Delort,o potser veu a veure venir altres aires...El Sr.Saura sa rodejat de servents (comandaments a base de medalles,promocions i de --lo que vosté vulgui.--)només per cubrirse de la seba mala gestió.Veure l'ulti