Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2014. 19:23h.

‘Guerra bruta’ a l’ANC

Un missatge sobre eventuals infiltrats a la V és fals

‘Guerra bruta’ a l’ANC

Una imatge d'una taula de l'organització de la V

Els darrers dies ha circulat per Internet i pel servei de missatges de WhatsApp un text que alertava de la presència d’eventuals infiltrats a la V -organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural- amb l’objectiu de provocar a la gent i aconseguir accions violentes.

Aquest pauta d’actuació, que suposadament venia directament de l’ANC, ha resultat ser falsa i ha estat desmentida per part de la mateixa presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, que en una entrevista al programa ‘Ara Bassas’ va negar aquest dilluns que aquesta advertència fos iniciativa de l’entitat.

El missatge en qüestió que havia circulat per diverses xarxes socials afirmava que “quan algú et provoqui has d’aixecar les mans enlaire sense dir res i que els del teu voltant facin el mateix, quan passi això els de vigilància secreta sabran que allà hi ha provocació i podran actuar”, apuntava el text.

També s’hi podia llegir la següent advertència: “Volen aconseguir que hi hagi merder del fort, ferits... i és el què s'ha d'evitar. No s'ha de respondre a cap provocació, l'acció a fer és mans enlaire, som pacífics i sabem el què volem. El missatge acabava assegurant que “aquesta informació prové de gent de dins l'organització, aneu-ho explicant a tothom”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 evidente, BCN, 11/09/2014 - 05:06

Los independentistas están haciendo 'experimentos' sociales, q piensan q pueden solucionarse con solo dicir q ha sido el CNI... ojalá que no, pero en una de estas la cosa se les puede ir de las manos arriba

#9.1 e vidente, Vicente, 11/09/2014 - 12:07

manos arriba,
esto es un atraco,
del CNI.

#8 Pateticat, BCN, 11/09/2014 - 04:52

Por supuesto, ese mensaje lo ha enviado la ANC, lo que pasa es que se han dado cuenta de que son absolutamente gilipollas y ahora quieren disimular

#7 ALVAR TriBorn Catatonic, Bcn Españolaza, 10/09/2014 - 23:46

Los Forcos de la Forcadell serán disipados por Gandalf y la Comunidad del Anillo.

Nos dirigimos a CatMordor.
Ya nos acercamos.
Raudo Gandalf!

#11STarragona

#6 Alondra, BCN, 10/09/2014 - 23:24

Alguien conoce antecedentes que para asistir a una mani (V), te pidan nombre, DNI, telef. móvil? y te manden el lugar donde "DEBES ESTAR"?.
Donde quedan los listados con tales datos?

#6.1 Koan, Barcelona, 11/09/2014 - 07:00

Te contesro yo: en ningún lugar de Europa. Muy bien visto. Y en efecto, quedan listados de apuntados con todos los datos.

#6.2 Neferu, barcelona, 11/09/2014 - 08:50

Y alguien se ha planteado que estas listas con todos tus datos pueden ser utilizadas contra las personas que no quisieron estar en ella? Les sería muy fácil manejando esas listas, dar con las personas no afines a sus consignas y, de ahí pasar a complicarles la vida de mil formas. ¡ Despertemos!!!

#6.3 pepe, andorra, 11/09/2014 - 12:12

jefe de sala Casper, soy la Paloma, q te llamo para decirte q voy a intentar infiltrarme en el CNI catalufo para pasaros las listas. En cuanto las tenga, les hacemos el paseillo. A las listas no, borrico, a las listas las quemamos después de pasearlos bien paseados por Paracuellos del Jarama.

#5 V de Váter, Itaca Vice, 10/09/2014 - 20:05

Hala Indepes de lavado de cerebro estelado, mañana a hacer la V de Váter para poder echar el Vómito propagandístico, xenófobo, falso y manipulado sacado Vía bilis.