Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2010. 15:24h.

Guerra bruta a Reagrupament

Envien un comunicat fals amb el nom de Sandra Lomas contra Carretero

Guerra bruta a Reagrupament

Carretero i Lomas, en una imatge d'arxiu

Un comunicat enviat des d'un correu electrònic amb el nom de Sandra Lomas ha estat enviat aquest matí a e-notícies i altres mitjans digitals. La número dos de la formació, Rut Carandell, ha desmentit a VilaWeb la veracitat del missatge i ha anunciat que prendran mesures judicials per determinar qui n'és el responsable. També que considerava coresponsables els mitjans que han publicat aquesta informació sense haver-la contrastat.E

En el fals comunicat, l'exdirigent de Regrupament -que sí que va dimitir de la direcció, com va avançar e-notícies- exposava "la meva decisió d’abandonar les tasques de direcció de Reagrupament, que no la meva militància, no té cap mena de vinculació amb la fi de la relació sentimental que hem mantingut el senyor Joan Carretero i jo en els darrers mesos".
 
"La fi d’aquesta relació sentimental és una decisió adoptada de comú acord entre el senyor Joan Carretero i jo, i les causes últimes de la mateixa, a part de la incomoditat derivada d’haver-se publicitat mediàticament sense el nostre consentiment, radica en un seguit de desavinències polítiques sobre el funcionament de Reagrupament", afegia.
 
"Aquestes desavinences, lluny de tenir cap mena de relació amb la dimisió forçada de quatre membres de la Junta anterior (Emili Valdero, Francesc Abad, Albert Pereira i Jaume Renyer), són fruit de les conspiracions que el president de Reagrupament, al marge dels canals establerts a tal efecte als estatuts de la nostra associació, manté amb el senyor Joan Laporta i la senyora Montserrat Nebrera, el moment culminant dels quals va ser un dinar celebrat aquesta mateixa setmana al restaurant Drolma de Barcelona, en el transcurs del qual, suposadament, es van pactar els termes del pacte que faran públic en dates properes les persones esmentades en relació a la presentació futura d’una candidatura electoral de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya".
 
"La meva condició d’associada a Reagrupament, independentment de les meves relacions personals, em porta, sobretot en el meu cas, per haver desenvolupat tasques directives, a retre un especial deure de compliment vers la resta de membres de l’entitat. I és per això, només per això, que em veig obligada a fer públiques les meves intencions de cara al futur".
 
"Un futur que, ateses les circumstàncies, veig particularment negre. I no pas per les ganes i dedicació de la gran massa social de Reagrupament, sinó per les desmesurades ànsies de poder d’alguns dirigents, els quals, cecs d’ambició de poder personal, únicament cerquen el benefici particular, a qualsevol preu, i, el que és el més greu, per sobre dels principis fundacionals de l’organització".

Llegir comunicat

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#43 Miquel, Sant Boi, 26/02/2010 - 13:33

Llista de Reagrupament eleccions 2010:

1- Joan Carretero
2- Fernando Esteso
3- Andrés Pajares
4- Antonio Ozores
5- Sandra Lomas

#42 pep, manresa, 25/02/2010 - 23:45

Arcadi, no només en Carretero, molta més gent de bona fe com jo mateix érem a ERC perquè érem i som nacionalistes i independentistes,que és el mateix, i no entenem els independentistes que no són nacionalistes i els nacionalistes que no són independ.

#41 Sergi, Tortosa, 25/02/2010 - 09:16

I aquests frikis son els que han de salvar a Catalunya?. Millor deixeu que ens ho pensem.

#40 Robert Bonet, Golmés, 25/02/2010 - 07:51

Llegiu aquesta noticia, segur que us agradarà saber que encara hi ha gent que lluitem per la unitat!!!
http://www.directe.cat/noticia/19940/suma-independencia-inicia-una-ronda-de-contactes-per-bastir-una-candidatura-que-aglutini-t

#39 Arcadi, Manresa, 25/02/2010 - 07:11

De fet, estic convençut de que l'"independentisme" retòric, tot ell és un invent del CNI per acabar amb el nacionalisme i acabar d'assimilar-nos atraient-hi a gent de bona fé però curta de gambals.