Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2011. 20:00h.

Guerra bruta a Solidaritat

Strubell denuncia "les acusacions, difamacions i intoxicacions barroeres" de San Nicolás

Guerra bruta a Solidaritat

Toni Strubell, en una imatge d'arxiu

El diputat Toni Strubell s'ha defensat de les acusacions d'un dels candidats a la presidència de Solidaritat Catalana per la Independència, Jordi San Nicolás, que va denunciar al seu Facebook que les candidatures de Toni Strubell i Isabel Clara Simó es van presentar "fora de termini".

Strubell, en un comunicat, explica que "en relació a les difamacions i intoxicacions que porta duent a terme en els darrers 3 dies el sr. Jordi San Nicolás, i la seva reiteració i manca manifesta de voluntat per esmenar la seva actitud dolosa, l'il·lustre diputat Antoni Strubell i Trueta vol fer públic que: La seva candidatura a la presidència de SI va ser proposada a la Comissió Organitzadora Nacional el proppassat dissabte 12 de febrer de 2011 a les 18:17 on se sol·licitava d'enviar als adherits la seva proposta programàtica i itinerari curricular en format PDF".

"Atès que al correu enviat no s'adjuntava el document Word de presentació de candidatura que especifica el Reglament del Congrés, la Comissió Organtizadora Nacional va contactar amb el gabinet del Sr. Strubell per recordar que per fer efectiva legalment la validació de la seva candidatura s'havia d'usar el susdit document Word. Que a les 20:36 hores del mateix dissabte 12 de febrer de 2011 s'envia document Word de presentació de candidatura requerit per la Comissió Organitzadora Nacional i d'acord amb el Reglament del Congrés", afegeix.

"El sr. Jordi San Nicolás va presentar la seva candidatura 3 hores i mitja després de l'il·lustre diputat sr. Antoni Strubell, com ell mateix ha manifestat en el seu perfil de facebook i a diversos mitjans de comunicació. Per tant, totes les acusacions, difamacions i intoxicacions barroeres que està realitzant amb publicitat són totalment falses i realitzades amb un temerari despreci a la veritat", conclou.

Per la seva banda, la Comissió Organitzadora Nacional de Solidaritat també ha emès un comunicat en el qual afirma que "els srs. Jordi San Nicolás i Cosme Varela han demanat les proves de la presentació en termini de les candidatures del sr. Toni Strubell i la sra. Isabel-Clara Simó, que enviem a tots els adherits i no solament als peticionaris en exercici i compliment del nostre deure de transparència. S'adjunten les captures de pantalla i dades informàtiques, i també les de la presentació de l'equip "Anem per Feina", també dins de termini, com ho va ser la presentació de la candidatura del sr. San Nicolàs, a les 23'44 hores de dissabte 12 de febrer, 16 minuts abans del tancament del termini, i posterior a totes les altres presentacions que s'adjunten i que el sr. San Nicolás falsament acusa com a presentades després de la seva pròpia i fora de termini".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 litus, Barcelona, 18/02/2011 - 11:29

no dóna perqué suqui tanta gent..

#12 Marc, Catalunya, 17/02/2011 - 14:26

@Johny. Que da claret, gràcies amic. Si ets de SI no ens fallis i vine a votar per fer net, eh? i si no ho ets...com t'envejo!

per cert, el darrer enllaç no txuta.

#11 Jhony, Barcelona, 17/02/2011 - 14:07

@Marc, el mateix IL · LUSTRÍSSIM
http://sifempinya.blogspot.com/2010/12/ruben-novoa-i-arranz.html
http://politica.e-noticies.es/novoa-superstar-44493-comentarios.html
http://twitpic.com/3w0ju9
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPWs24DcVXMrQnsb245FMc9lQLVvCjA82TNJrreFCzvWDE1xwPZiNhXbr5
htt

#10 Àlex, Badalona, 17/02/2011 - 14:05

Manipular les hores d'enviament d'un email és ben senzill, si nó, mireu aquí:

http://www.howtodothings.com/computers-internet/how-to-change-date-and-time-stamp-on-e-mail

Penòs veure com l'aparell actual de Solidaritat té tanta por de les candidatures alternatives com per jugar tant brut.

#9 joan, Girona, 17/02/2011 - 13:09

Jo plego, ja s'ho faràn!