Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2021. 19:37h.

'Guerra bruta' a través del BOE

El Govern acusa al PP de desmantellar "les llibertats" en el preàmbul d'una llei

'Guerra bruta' a través del BOE

El preàmbul de la Llei Orgànica 5/2021, que deroga l'article del Codi Penal que incloïa les penes de presó entre els càstigs als piquets violents de les vagues, acusa el PP, segons s'ha publicat al Butlletí Oficial de l'Estat, de "desmantellar les llibertats".

"Amb la crisi com a oportunitat, des de l'arribada a el Govern del Partit Popular al desembre de 2011, es va iniciar un procés constant i sistemàtic de desmantellament de les llibertats i especialment d'aquelles que afecten a la manifestació pública de l'desacord amb les polítiques econòmiques de Govern", indica el text.

El president de PP, Pablo Casado, ha qualificat de "gravíssim" que es traslladi al Rei, per a la seva ratificació, una reforma legislatia que s'usa per "atacar" a l'principal partit de l'oposició. "Ja el súmmum que també des del BOE ens insultin".

El líder del PP ha anunciat, en declaracions als periodistes, que el seu partit reclamarà la compareixença de la vicepresidenta primera de Govern espanyol, Carmen Calvo, i ha acusat el PSOE de convertir el BOE en un "pamflet electoral".

boe.jpg

Una de les persones que han denunciat aquest fet ha estat la regidora de Barcelona pel Canvi i diputada del PP al Parlament Eva Parera. En una piulada al seu compte de twitter, ha considerat "lamentable" la "campanya partidista "fins i tot al BOE".

43156-parera.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Joan del Bages, Manresa, 24/04/2021 - 21:52

Això ja és el summum de la indecència. No recordo si a les lleis del franquisme a les exposicions de motius es feia referència a las "hordas marxistas".
Però avui sortosament estem en un règim.democàtic i que en un text al BOE es criitiqui un govern democràtic anterior no hauria de tenir cabuda. Anem pitjor que mai. No és una anècdota.

#5 Sergi Sergio, Barcelona, 24/04/2021 - 19:12

Pero como el Gobierno que ha recortado mas libertades de la historia de la democracia española se atreve a escribir esto en el BOE, despues del Estado de Alarma, toque de queda, salvoconductos, prohibiciones y restricciones para dar y regalar, bozal obligatorio por la calle, al aire libre (unico pais en toda Europa), etc, sois unos jetas!!!

#4 Marcial Heredia, e-commerce de barrio, 24/04/2021 - 09:49

Y en el próximo BOE publicaremos una foto a todo color de eme punto rajoy jugando al monopoly.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/04/2021 - 23:27

Sería para partirse de no saber que nos hallamos ante un psicópata. Es cierto que Rajoy recortó libertades, pero ni una centésima parte de las que han recortado este sinvergüenza y su Ivan Resputondo.

#1 Benet S., Barcelona, 23/04/2021 - 20:00

Això ha estat la culminació de la indecencia i la deslleialtat més consumada, utilitzar el boe profanat-lo com una eina partidista, propi d'un pais totalitari i autoritari, guanyant-se el titol mes vergonyant en un pais europeu. Si no es posa remei amb mà dura, aquests parasits van camí de transformar el sistema a imatge de la Veneçuela decadent