Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2014. 22:20h.

'Guerra bruta' al PSC de Sitges

El primer secretari de l’agrupació local registra el nom d'un nou partit que volien impulsar exregidors crítics

'Guerra bruta' al PSC de Sitges

Una imatge de la federació del PSC de l'Alt Penedès-Garraf (Foto: PSC)

L’exregidor del PSC a l’Ajuntament de Sitges, Armand Paco, juntament amb altres exregidors del partit socialista han intentat impulsar un partit anomenat Sitges Progrés (SP) per presentar-se a les eleccions municipals del 2015, però no han pogut fer-ho perquè des de l’agrupació local del PSC ja havien registrat el nom per impedir-ho.

Armando Paco, que va ser tinent d’alcalde d’Urbanisme de Sitges des del 2003 fins el 2011, ha denunciat que el PSC d’aquesta localitat de la comarca del Garraf “està darrere” del registre del nom Sitges Progrés al Ministeri de l’Interior, amb l’objectiu d’impedir que aquest grup d’exregidors i exmilitants socialistes es presentin als comicis municipals.

En declaracions a e-notícies, Armand Paco ha afirmat que el partit SP s’ha registrat amb l’adreça d’un domicili que correspon a l'habitatge particular del primer secretari del PSC de Sitges, David García. Una circumstància que e-notícies ha pogut comprovar al registre de partits del ministeri de l’Interior. Un fet que el mateix García ha confirmat.

El líder del PSC de Sitges ha dit que fa uns mesos van decidir registrar aquestes sigles perquè “és patrimoni del partit”, tot afirmant que es tracta d’”un corrent d’opinió que és del PSC, no dels seus creadors”, i ha afegit que “no pots desenganxar el Sitges Progrés del partit perquè ha nascut dins del PSC”.

En aquest sentit, Garcia ha matisat que SP “no és un corrent crític, sinó un corrent d’opinió”, ha argumentat que “nosaltres vam registrar les sigles amb anterioritat” i s’ha defensat de les crítiques rebudes per haver fet aquest registre assegurant que “no hem volgut fer mal, perquè considerem que SP és patrimoni del partit”.

El primer secretari del PSC de Sitges també ha explicat a e-notícies que “no m’ha trucat ningú per expressar el malestar dels membres d’aquest corrent” i ha recordat que “fins fa dos mesos eren membres del partit i van marxar perquè no estaven contents amb la direcció”. “Suposo que tot això ha estat un malentès”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 TELAMARINERA, Vilanova, 03/04/2014 - 12:46

Con los más de 50 mil euros de un concejal, por ley, claro que van a salir partidos... antes "un buen partido" era otra cosa, pero ...el resultado el mismo. Seguridad económica.

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/04/2014 - 00:01

Pues a mí me gustaría ver un partido con las siglas SP. Trabajé muchos años en una multinacional de pinturas donde SP aparecía por todas partes. Le cogí cariño. SP significaba en esa empresa Spanish Plant. Y estaban orgullosos de ella.

#2 Pere, Comarca Garraf, 02/04/2014 - 22:48

Ai carai !!!

Aquestos de El Garraf....

Al PP de Vilanova i la Geltrú, també hi ha sarau !!!

#1 pep, manresa, 02/04/2014 - 22:35

Exacte, a CAT només poden anar canviant de partit, i únicament cap a CiU, els Ferrans Mascarell, els Àngels Colom i les Pilars Rahola...

#1.1 llopis, martorell, 02/04/2014 - 22:54

eing?? l'enric millo ve d'udc i ara està al pp català. i Ernest maragall va marxar del PSC i ha creat un nou projecte, acompanyat de molts ex-socialistes, o jo mateix del psc a erc

#1.2 Joan, Barcelona, 03/04/2014 - 09:17

Molts ex-socialistes? Si són el 10 % del Consell Regional del PSC.