Publicitat
Política · 20 de Juny de 2018. 12:32h.

Guerra bruta contra el PSC a Badalona

Per acceptar els vots de PPC i Ciutadans

Guerra bruta contra el PSC a Badalona

Unes dues-centes persones convocades per diferents CDR i Guanyem Badalona s'han concentrat a les portes de l'Ajuntament de Badalona, per recolzar l'alcaldessa de la ciutat Dolors Sabater i protestar contra la decisió del PSC.

Alguns dels manifestants porten cartells on han transformat les sigles del PSC per "Populars, Socialistes i Ciutadans". L'alcaldable del PSC a Badalona, Álex Pastor, que aspira a rellevar Sabater, ha sigut rebut al consistori entre aplaudiments i crits de "vergonya".

La protesta coincideix amb la sessió extraordinària per debatre la proposta de moció de censura a l'alcaldessa, presentada per PSC, PP i Ciutadans. Els socialistes al·leguen que Sabater ha incomplert l'acord pel qual ells van votar a favor de la seva investidura i s'ha significat amb la línia independentista dels cupaires.

Dolors Sabater ha manifestat aquest matí que "passi el que passi avui, defensaré amb la mateixa convicció, força, coherència i honestedat el projecte de transformació i recuperació de drets, i valorant la moltíssima feina feta; sigui a l'alcaldia o des de l'oposició, i des del carrer. Badalona s'ho val i ho necessita".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Protágoras, bcn.España, 20/06/2018 - 17:04

BADALONA CIUDAD LIBERADA

En Badalona el constitucionalismo PP, PSC y C's obtuvo el 54% de los votos en las municipales . El bloque etnicista el 34%.
Lo democrático es que gobiernen los primeros.

#4 Jesús, Murcia, 20/06/2018 - 17:00

Pues nada que protestar. La democracia es así. Es alcalde el que más apoyo tiene del pleno. Respeto el derecho a la libre expresión pero es indigno protestar contra el derecho de los demás, en este caso los representates electos, a decidir en quién confían como alcalde.

#2 Capit@n España, ca.ca de vaca, 20/06/2018 - 13:53

Adeu Dolors els ciutadans de Badalona, per fi, deixaran de patir dolors.

#1 gurguri, barcelona, 20/06/2018 - 12:58

COLAU se ha ido a Badalona en su acoso y derribo a los socialistas.Esta Alcaldesa que nos dice a los ciudadanos de las GLORIAS que el Mercado de la MISERIA, es OCIO, PUNTO DE INTERCAMBIO y SOCIALIZACION.Son cientos de personas que los Domingos nos impiden acceder a los buses.