Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2015. 12:13h.

Guerra bruta de CiU contra ERC a les xarxes

La decisió dels republicans de fer comparèixer Mas a la comissió Pujol reobre les tensions

Guerra bruta de CiU contra ERC a les xarxes

Imatge que circula per la xarxa

La decisió d’Esquerra de fer comparèixer el president Mas a la comissió d’investigació del cas Pujol ha reobert, a internet, les tensions amb CiU.

A les xarxes socials ha començat a circular una imatge amb una foto d’Oriol Junqueras i el logo d’ERC amb la frase: “Fracassant i fent fracassar Catalunya des de 1931”.

La imatge va començar a circular l’endemà de la decisió d’ERC de votar a favor de la compareixença del president Artur Mas a la comissió d’investigació del frau fiscal.

El canvi de parer dels republicans, fins llavors hi havien votat en contra, es va saber el passat dia 26, però va enfurismar CiU perquè, al matí, van pactar amb CiU un increment d’uns 100 milions als Pressupostos a canvi del suport.

ERC va anunciar a la tarda, arran de les noves revelacions sobre el cas ITV, que donava suport a la compareixença del president a la comissió d’investigació sobre el frau fiscal.

La decisió va caure com una bomba a CiU. El propi portaveu del Govern, Francesc Homs, en la roda de premsa de Consell Executiu de dimarts ja va insinuar que anava contra el procés sobiranista i que deixava a l’aire les eleccions previstes pel 27-S.

Els republicans i els convergents ja van estar a mata-degolla durant els set anys de tripartit perquè CiU no va entendre mai que donessin suport primer a Pasqual Maragall i després a José Montilla.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#28 BEJOTA, BCN, 06/02/2015 - 14:56

E. EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més" = 27 S

#27 ambaixadorCAT, UK, 06/02/2015 - 10:49

Lamentable tot plegat. Hi ha crítiques tan per CiU com per ERC. I mentrestant Espanya anar fotent mà a la cartera.

#27.1 narcisa, més lamentable és que robin els de dins, 06/02/2015 - 14:04

això és de les poques coses que t'he sentit dir amb sentit comú... el problema és que Ecscaña continuarà fotent la ma a la cartera fins que no hi hagi independència i indepènCiU, al mateix temps... altrament, un % de la ma a la cartera va a parar als de la Corrupgència i la UnificaCiÚ.

#26 narcisa, independència i independènCiU, 05/02/2015 - 17:48

(guaita si és fàcil i molt més curt):
Xoriços, Secallones i Magnífics Fuets, 4 generaCiUns de corrupgents, avis, pares, fills i (ben aviat) néts.

#25 St, Papauet (III), Jericó del Besós, 04/02/2015 - 21:25

Arribat el moment on Moisés de Can Fanga había de desmanegar el Sanedrín i declarar la llibertat de Palestina després de batejar els fidels al Llobregat, El profeta aixecà el dit del mig de la mà dreta ii alçant els ulls al cel, va exclamar: TURURUT!.

#24 Evangeli s/St. Papauet (II), Jericó del Besós, 04/02/2015 - 21:21

Llavors els apòstols varen seguir Moisés fins al temple anomenat Parlament i allà tots aclararen el profeta, fins i tot el cap dels nous apòstols es va fotre a plorar (la Magdalena hacia sortit) i diguè: Ara ho tenim al sac...A suivre