Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2014. 13:49h.

Guerra compara el 9N a la violència de gènere

Afirma que no es pot votar "si els marits poden pegar les seves dones"

Guerra compara el 9N a la violència de gènere

Alfonso Guerra

El diputat socialista i president de la Comissió de Pressupostos del Congrés, Alfonso Guerra, ha afirmat que no és possible fer un referèndum sobre si "els marits poden enganxar les seves dones o si cal expulsar els gitanos". "No es pot votar això", ha dit.

Guerra considera que a Catalunya "qui no es posi de perfil va molt malament" i el titllen d’”anticatalà". En aquest sentit ha posat com a exemple l'expresident de la Generalitat, José Montilla, que va manifestar dies enrere que en cas de querella es posaria de part d'Artur Mas.

"Aquest quin principi és? I, si acusen Rajoy, estarà amb Rajoy perquè és el seu president? O Jordi Pujol, també està amb ell perquè és el seu president? ¿Quina classe de funcionament polític és aquest? Cal estar amb el que és el meu superior faci el que faci", ha criticat.

"És la ceguesa i la incondicionalitat que no l'he acceptat en la meva vida en política. O canvien l'estratègia o canvien el partit", ha manifestat en referència al PSC. Per a Guerra, l'actitud dels socialistes catalans "no condueix enlloc perquè competir a la pista d'un altre és sempre perdre en política i en tot a la vida".

"Els del PSC viuen aquesta cosa tan terrible, volen no estar en la posició de Convergència, però tampoc no volen que els despertin a la nit", els hi ha retret.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#34 joan, montblanc, 21/11/2014 - 18:44

el señurito andalús. Quin fàstic de paio. Hem de marxar d'españa com sigui

#33 Miquel, Badalona, 21/11/2014 - 15:53

A mi m'agradaria decidir fotre-li un calvot a aquest pajaru.

#32 laila, bcn, 21/11/2014 - 12:08

No hi ha geriàtrics a Sevilla?

#31 Nil, Barcelona, 21/11/2014 - 10:50

Es un ejemplo llevado al absurdo para ver si la gente "demócrata" puede entender que el Estado de Derecho es quién vela por la democracia además que las cosas que se voten deben cumplir las leyes/normas acordabas por la mayoría.

#30 Olimpias, Barcelona, 21/11/2014 - 09:59

És una mala persona, un mal bitxo.