Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2017. 13:24h.

Guerra de comissions al Parlament

Junts pel Sí i la CUP volen investigar l'operació Catalunya i Ciutadans i el PPC el jutge Vidal

Guerra de comissions al Parlament

El jutge Vidal, amb Eduardo Reyes, durant la presentació de Junts pel Sí

Ciutadans i el PPC -amb el suport del PSC- van presentar dies enrere una proposta de comissió d’investigació sobre les declaracions del jutge Vidal i Junts pel Sí i la CUP han contraatacat ara amb una altra proposta, en aquest cas sobre l’anomenada Operació Catalunya, les suposades maniobres del llavors ministre de l’Interior, Jorge Fernández.

El portaveu del PPC, Alejandro Fernández, ha defensat en roda de premsa al Parlament la primera, però no la segona perquè, en la seva opinió, “no estan en les mateixes condicions d’alarma social i d’explicacions donades pel senyor Vidal” en al·lusió a que no ha comparegut ni en roda de premsa.

El dirigent ‘popular’ ha insistit que, al Congrés dels Diputats, “ja s’han produït compareixences” i ha insistit que l’exsenador d’ERC té coses per explicar. El portaveu del PSC, Ferran Pedret, que ha comparegut a continuació ha anunciat en canvi que ells sí que hi donaran suport com, al seu dia, van donar suport a la del jutge Vidal.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carlos Gomez, el junquerisme es amor, 21/02/2017 - 13:54

"La ultraderecha del Veneto organiza una manifestacion a favor de la independencia de Catalunya"

La Vanguardia 20-2-2017


De mica en mica s´omple la pica

#1 pepe.----, andorra, 21/02/2017 - 13:36

menos trabajar de verdad, cualquier cosa.....Lo bien q iria España si se cerraran todas las autonomias y sus respectivos parlamentos....Q esto cada vez se parece mas a la España de la reconquista....