Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2008. 12:14h.

Guerra de sigles a la PDD

Justícia farà de mitjancer entre els dos sectors de la Plataforma pel Dret de Decidir

Guerra de sigles a la PDD

Tura decidirà

La Plataforma pel Dret a Decidir -que va demostrar un gran poder de convocatòria en la manifestació contra Renfe del passat 1 de desembre- pateix un conflicte intern des de la darrera assemblea de l'entitat. Els dos sectors -ambdós es consideren oficials- mantenen des de llavors una veritable guerra de sigles: d'una banda el sector encapçalat per Mònica Sabata, Xavier Altadill i Mònica Hill, que van convocar aquest diumenge un acte abans de la Diada al marge de la convocatòria d'altres entitats sobiranistes "per un estat propi" del proper Onze de Setembre. Peròen la roda de premsa de dimecres passat hi havia també com a entitat convocant l'altra sector de la PDD, en aquest cas amb la presència d'Elisenda Romeu.

Ara, els dos sectors han decidit intentat superar les seves diferències i recórrer a un procés de conciliació a càrrec del Departament de Justícia -la titular del qual és Montserrat Tura- la primera reunió del qual està prevista a mitjans de setembre, segons ha sabut e-notícies.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 carota, bcn, 08/09/2008 - 21:47

Estos no llegan ni a chorizos de guante blanco. Pero que pate´ticos que son, y peor los que lo subvencionan

#4 Una respuestaa quiero, Babaulona, 08/09/2008 - 19:09

Joder, si ya antes de pillar cacho a lo grande con lo de la independencia andan a tortas por unas siglas, ¿qué no harán cuando siendo independientes puedan meter mano a la caja sin tener que dar explicaciones a nadie?

#3 forense, Bcn., 08/09/2008 - 18:48

Claro, como el departament de justícia no tiene más cosas que hacer, porque gracias a la gestión de la Tura y sus mariachis, la administración de la justicia en Cataluña va como un reloj, la consejera se presta a mediar entre dos tribus de separatistas.

#2 CATALONIA IS NOT SPAIN, de salses a guardamar, 08/09/2008 - 17:10

perque no van al rei que els faci d'arbitre i es mes republica que la tura

#1 Kropotkin, Vic, 08/09/2008 - 15:04

Tengo la solución:

PDD - Sector Ultrapatriota y Megasubvencionado

PDD - Sector Megapatriota y Ultrasubvencionado

Con estos dos nombres se resuelve todo.