Publicitat

El PPC denuncia que el vídeo de la JNC és "absolutament inacceptable"

Guerra de vídeos

Imatge del vídeo de les JNC

La candidata del PPC a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat que “el vídeo de les joventuts de CiU sota el títol ‘Redecora la teva vida’ és una ofensa al sentiments de molts catalans i al mateix concepte d’Espanya”. Per a Sánchez-Camacho, “aquí es demostra el nou estil de CiU, el de l’exclusió, el de ressaltar més allò que ens divideix que no pas el que ens uneix”. Així mateix, ha afegit que “el vídeo és absolutament inacceptable, perquè ofereix una imatge que no es correspon amb la realitat. No podem permetre que s’ofengui el sentiment d’espanyolisme que tenim milers de catalans, que ens sentim tant catalans com espanyols”.
 
Pel que fa a les enquestes publicades per diferents mitjans de comunicació, Sánchez-Camacho ha assegurat que “demostren que el Govern tripartit ja forma part del passat, que ha mort i que el futur passa pel Partit Popular si som capaços de decidir. “El PPC és l’únic vot útil que pot evitar una majoria absoluta de CiU o un acord amb de CiU amb ERC, que convertiria Catalunya en una Catalunya independentista, amb una sola llengua i una sola bandera i no prioritzaria les mesures per sortir de la crisi econòmica i crear treball”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ignasi, Països Madrilenyis, 22/11/2010 - 16:04

Creo que al "pobre" catalán expoliado ya le faltaba de la cartera entre el 3 y el 10 per cent.

#7 yomismo, Murcia, 21/11/2010 - 23:06

Curioso que en el video este salga un tipo disfrazado de Españ..¡en el que se incluye Cat!.

#6 Carles, Barcelona, 21/11/2010 - 20:20

El que no diuen al vídeo és que CiU ha sigut còmplice del lladre durant els 23 anys que va governar i que després ha negociat amb ell a canvi de 30 monedes.

pensamentsperlaindependencia.bloc.cat

#5 Jose Manuel, Madrid, 21/11/2010 - 18:53

Y yo que creo que el video es gracioso, en todo caso es llamativo que el mapa de España que roba incluya a Cataluña.

#4 ton, sallent, 21/11/2010 - 18:37

doncs que voleu que us digui, aquest video el trobo prou original. Un altre cosa és que a alguns no els sembla be, perque el que surt no encaixa amb el que pensen, i altres si. Als que no us agrada encara sou tan inocents de pensar que Espanya ens tracta d´un altra manera de la que surt al video.?