Política · 27 de Juliol de 2018. 17:03h.

Guerra del taxi a Barcelona

Col·lapsen la ciutat en una nova protesta del sector

Guerra del taxi a Barcelona

Els taxistes han cremat pneumàtics a la C-31

El sector de taxi ha tornat a col·lapsar Barcelona durant el tercer dia consecutiu de vagues. Els taxistes, després de quaranta-vuit hores de vaga i diversos incidents el primer dia, han tornat al carrer avui amb una marxa lenta des de l'aeroport del Prat per la Gran Via. La marxa ha provocat el col·lapse al centre de Barcelona, on milers de cotxes es troben aturats al carril central de la Gran Via des de fa quatre hores.

lagranfoto.jpg

A part de l'aturada a la Gran Via, els taxistes han cremat pneumàtics a la C-31, al voltant de la T-1, tallant els accessos a l'aeroport del Prat.

El TSJC ha decidit avui amb una interlocutòria mantenir la suspensió cautelar del reglament metropolità, que limita les llicències VTC que operen en trajectes interns de l'àrea metropolitana, que ja havia ordenat provisionalment a instàncies de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

Els sindicats dels taxis han manifestat que "lluitarem fins al final, que considerem que està en la mateixa línia d'escàndols com la corrupció" en un comunicat. Està previst que els sindicats dels taxis es reuneixin informin de noves mobilitzacions. Aquesta tarda, es reuniran amb l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau.

fotodeportada44.jpg

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Conclusió, Bcn, 29/07/2018 - 13:00

Potser ha arribat el moment en que es faci coneixer el desastrós servei que presten els taxis actualment. Certament hi ha pel mig uns que han pagat unes llicències i es troben amb una competència en situació d'avantatge, pero caldría veure si els nous serveis son més reals d'acord amb el que esperen els clients, ja veurem.

#23 Jordi BR, L'H, 28/07/2018 - 17:35

Lo dije y lo reitero, los CDR no hicieron nada que no se vea en alguna huelga un poco fuerte, y ésta creo que ha superado cualquier acción que se hizo.
Por lo demás estoy deacuerdo con las críticas generalizadas y las pocas ganas de volver a coger un taxi en la vida

#23.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/07/2018 - 22:25

Apoyar un golpe de estado. Es una gran diferencia.

#23.2 Jordi br, L'h, 28/07/2018 - 23:04

El codigo penal juzga delitos; no en funcion de la ideologia.
Libertad presos politicos

#22 teruel existe, BCN, 28/07/2018 - 12:10

Tota la raó que segurament tenien l'han perdut amb el seu comportament de vàndals. Pel que fa a mi, mai mès agafo un taxi. Encara que tingui que pagar l'aparcament a l'aeroport durant una setmana.

#21 marieta de l'ull viu, Barcelona, 28/07/2018 - 12:01

A veure si prenen nota altres col·lectius, com els afectats pels desnonaments, etc., i posen a caldo a les empreses immobiliàries, bancs i altres voltors de l'especulació.

#20 Merodio, Castelldefels, 28/07/2018 - 10:32

todo delante de su cara, nada guarrindongo, si no las condiciones laborales o incluso que nos quedaramos sin pensiones, ya veríamos.