Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2010. 18:23h.

'Guerra' entre ecologistes per Laporta

Els Verds Esquerra Ecologista l'acusen de "destrucció del territori"

'Guerra' entre ecologistes per Laporta

Joan Laporta, en un acte de Solidaritat Catalana

L’Associació Els Verds Esquerra Ecologista considera en un comunicat que "el pacte del partit de Joan Laporta amb el partit Verd Alternativa Verda és un pacte antinatural ja que l’ex president del FC Barcelona i candidat a la Presidència de la Generalitat per Solidaritat Catalana és una persona que promou l’especulació i la destrucció del territori". Els Verds Esquerra Ecologista és una associació dirigida per Toni Garcia, ara a Esquerra, Maria Olivares i Lourdes Pallas. Verd Alternativa Verda es la formació de Santiago Vilanova, que s'ha integrat aquest dimarts en el partit de Laporta.
 
L’ associació propera a ERC ha recordat "Laporta va ser l’impulsor com a president del FC Barcelona del Barcelona Park que destruïa part del fràgil Delta del Llobregat i que ha estat aturat per el govern de la Generalitat de Catalunya" i que "és un dels principals empresaris que vol destruir la ultima zona agrícola i verda de Cal Trabal de gran valor ambiental i històric ja que forma part de la plana fluvial del Delta del Llobregat". "A més a Cal Trabal també es troben diferents masies històriques. Una d’elles Can Masover Nou, que és d’estil barroc i que es troba en estat ruïnós degut a l’abandonament del seu propietari, el propi Joan Laporta".
 
Els ecologistes han demanat a Santiago Vilanova que rectifiqui el seu suport a Laporta perquè "qui estima la terra no la destrueix i Joan Laporta defensa tot el contrari del que defensa el moviment ecologista".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Revista cafèambllet, Blanes, 01/09/2010 - 14:52

Militants de Solidaritat Catalana proposen ?fumigar les rates espanyoles?, el ?tir a la nuca? per a Albert Ribera i afirmen que els gais ?són uns degenerats?

http://revistacafeambllet.blogspot.com/2010/09/polemic-facebook.html

#10 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 01/09/2010 - 11:51

LLuitar per la independència és molt legítim, però no és excusa per a promoure polítiques destructores del patrimoni natural. Al contrari, n'hauria de ser un dels valors a defensar aferrissadament..

#9 núria, bcn(cat), 01/09/2010 - 09:00

El projecte de SC és transparent i sorgeix de la base, de la gent. Es un projecte ple de raó. Te, i tindrà molts enemics, de dins i de fóra, que miraran de posar pals a les rodes. Laporta, amb les seves llums i ombres, ens portara a la independencia!

#8 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 01/09/2010 - 08:23

SOC PER A "" SOLIDARITAT CATALANA ! !
LA LLIBERTAT DE LA CATALUNYA ARRIBA.
MARC-SABATES.COM

#7 Pepito, BCN, 01/09/2010 - 01:39

Destruir el Medi Natural i tot el que se li pose per davant per tal de continuar vivint EL MILLORS ANYS DE LA SEUA VIDA"... a costa dels altres, clar. Com pot ser que hi haja que crega que aquest personatge pot portar Catalunya a la Independència ?