Publicitat
Política · 4 de Gener de 2010. 11:19h.

Guerra entre els alcaldes socialistes de Tarragona i Reus

La capitalitat de la nova vegueria enfronta Ballesteros i Pérez

Els alcaldes de Tarragona i Reus han escenificat el desacord que hi ha sobre l'avantprojecte de la llei de vegueries al programa El matí de Catalunya Ràdio. Malgrat que tant Josep Fèlix Ballesteros i Lluís Miquel Pérez pertanyen al PSC, els dos alcaldes discrepen obertament de la capitalitat de la futura administració. Ballesteros ha defensat que Tarragona ha de ser l'única capital de la vegueria, mentre que Pérez és partidari de la cocapitalitat en un debat sobre les vegueries.

Pérez vol que Tarragona i Reus comparteixin "cocapitalitat entre d'altres coses perquè hi ha antecendents. Com tots els oïdors saben a la comarca del Vallès Sabadell i Terrassa comparteixen capitalitat. Seria just", ha afegit l'alcalde de Reus.

Per la seva banda, Ballesteros ha dit "no" a aquesta proposta. "No, en absolut. Gens. I a més a més anirem fins a les últimes conseqüències. Pensem el contrar. A Tarragona només superarem les discrepàncies si la capital és Tarragona i si la vegueria es diu de Tarragonai", ha indicat l'alcalde de Tarragona.

Josep Fèlix Ballesteros, amb Montilla, durant la campanya de les municipals
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Albert, Barcelona, 05/01/2010 - 11:00

Uns diuen que meitat i meitat, en un gest que els honora, i els altres diuen tot o res. Jo sempre em posaré de part dels que no son excloents ni van de superiors. I això que els de Reus no em cauen gens bé. Però en aquest cas, amunt Reus.

#13 Tori, BCN, 05/01/2010 - 00:30

¿Pero donde està eso que llaman Reus?

#12 Sahrp I, Tarragona, 04/01/2010 - 20:21

Y lo peor es que Tarragona exiguea gritos y reus tiene lobby. El desvio del tren de la costa no se realizrá dejando a Tarragona fuera de las rutas. Ya lo esta y Reus tambien. Este es el resultado de este tipo de rivalidades,Ni para ti ni para mi. URV, AVE

#11 Sharp I, Tarragona, 04/01/2010 - 20:17

Lo pero de esta estúpida discusión es que de resultas de esta rivalidad, la estación del Ave está en el quinto infierno, desparecera el corredor costero e inventarán un sistema para cojer el tren tambien donde Jesucristo perdío las pistolas.

#10 Joan, Altafulla, 04/01/2010 - 19:09

Els de reus són més de poble que les amapoles. Com han de ser capital? Si qualsevol poble dels voltants som més ciutat que reus. El que passa és que encara viuen del que eren fa més de 100 anys. No s'han renovat. És un poble que no val res. Tarragona