Publicitat
Política · 13 de Gener de 2011. 11:07h.

Guerra entre homes "de confiança" de Recoder

Un ex conseller nacional de CDC acusa l'alt càrrec del conseller de "buidar la caixa" de Sant Cugat

Guerra entre homes "de confiança" de Recoder

Recoder i Mas, en una imatge del bloc de Quintana

Un ex conseller nacional de CDC al Vallès Occidental -va dimitir el passat 1 de gener- i que es definia com a "persona de confiança" de Lluís Recoder a Sant Cugat, Miquel Quintana, ha carregat contra el cap de relacions institucionals del conseller, Marc Monells, que va assegurar que a Valldoreix hi havia "barbàrie nazi".

Quintana lamenta en el seu blog que el seu company de CDC i nou alt càrrec del Govern "no té ni idea i actua amb prepotència i de forma dictatorial perquè ha cregut que era qui realment no era". "Ha generat un greu malestar entre tota la plantilla d’alcaldia i entre altres membres del mateix Ajuntament", critica.

El dirigent de CDC recorda que Monells "durant quatre anys va ser vocal d’aquesta EMD i hom sap que la seva gestió, malgrat estar en la oposició va ser del tot negativa i poc constructiva". En aquest sentit denuncia que "Monells hauria de donar explicacions sobre el fet de la construcció de l’església evangèlica, en els moments en que CiU governava en tots els llocs possibles, EMD, Ajuntament i Generalitat".

"Per informacions que m’han facilitat tècnics de l’EMD, sembla ser que la titularitat dels terrenys encara no s’ha demostrat, no disposen del permís d’ocupació, no hi ha llicència mediambiental i altres irregularitats més", informa, a més d'assenyalar que "en la documentació que hi ha registrada,  figura la signatura de l’esmentat senyor Monells, llavors secretari de dita església".

També critica que "la seva taula ara és ocupada per la seva cunyada, regidora i que ha assolit el càrrec de cap de gabinet de la nova alcaldessa. El que ja no és cert és que tot hagi quedat resolt perquè en la conversa mantinguda amb l’alcaldessa, quan em va oferir tornar al gabinet després dels 20 mesos de confinament en un racó, em va confessar que hi havia molta feina enrederida i un greu problema en la comptabilitat d’alcaldia".

"Hi ha algun proveïdor que no cobra factures des del passat mes de març. I tot per negligència del personatge", afegeix. "Parla de molts temes als que ell hi ha assistit. I fa un recull de tots, però el que no comenta són els seus grans fracassos pels quals no ha rebut precisament elogis del llavors alcalde, sinó tot el contrari. I han sigut molts", insisteix.

Igualment critica un "afany de protagonisme personal i que tant sols va servir per buidar un xic més la caixa municipal. Igual que veig ha omes el viatge als EEUU, en el que les despeses van ser molt elevades i no han tingut cap utilitat ni resposta per la ciutat. Això sí, amb una blackberry municipal va anar explicant constantment, via twitter, el que feien i deixaven de fer, amb la despesa addicional que això va representar".

"I ho dic amb tot el coneixement de causa, ja que llavors era jo qui portava els temes de control pressupostari d’alcaldia i per les meves mans passaven totes les factures i notes de despesa que es feien en aquells moments", revela.

"Enumerar totes les malifetes seria llarg i avorrit però el que sí he vist és que com a premi, l’actual conseller Recoder, l’anomena càrrec de confiança en la seva conselleria. Un càrrec que requereix molts coneixements, presència, ma esquerra i confidencialitat. I deu ser com a premi a la seva inoperància i mal fer", critica.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 jajajaa, barcelona, 14/01/2011 - 08:04

Si un premio a la transparencia , de una fundación , en cuya junta estan algunos convergentes, muy transparente, si quieres pregunta sobre las empresas privadas que contrataron para recadar impuestos y que solo recaudaron la mitad..la otra ya ha prescrito jajajaja

#3 gemma, matadepra, 13/01/2011 - 17:01

creo que recorder es de lo mejor que tiene la CiU. El ayuntamiento recibió un premio por su transparencia.

#2 Mariona, Rubí, 13/01/2011 - 16:55

Ai Senyor! si l'enveja fos tinya, tot el Vallés n'estaria ple. El pitjor dels partit polítics és que no tens companys de partit, sinó envejosos amb la destral a la ma.

#1 Sergi, Valldoreix, 13/01/2011 - 13:19

La realitat es que ni Monells, un autèntic inútil, ni Quintana, un vago, o mandra, com preferiu, tenen nivell ni per estar a l'Ajuntament ni molt menys al Govern.