Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2022. 12:11h.

Guerra interna a Junts

Jaume Alonso-Cuevillas admet que "hi ha gent que no li té simpatia a Borràs"

Guerra interna a Junts

L'advocat i diputat de Junts al Parlament Jaume Alonso-Cuevillas ha admès, en una entrevista a 'El Món', una guerra interna pel lideratge de la formació. "A Junts hi ha gent que no li té simpatia a la presidenta Borràs", ha afirmat.

"Hi ha una batalla pel lideratge dins del nostre espai. L'actual executiva complirà al juliol els dos anys de mandat i dins d'aquest curs s'ha de fer el congrés. S'hi confrontaran formes d'entendre quina ha de ser l'acció política", ha manifestat.

El diputat de Junts ha explicat que no tots els membres de la formació estaven d'acord amb l'estratègia de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, amb el cas de Pau Juvillà. "Si la pregunta és si tothom a Junts subscrivia aquesta estratègia, la resposta és que probablement no", ha dit.

Cuevillas ha assegurat, durant l'entrevista, que "el lideratge de Laura Borràs és indiscutit dins del partit, per la militància i els simpatitzants. Una altra cosa és si a alguns això no els agrada".

L'advocat també ha admés que "l'independentisme està travessant un moment vall". "La gent està desmobilitzada, emprenyada amb els partits, frustrada, ningú ha deixat de ser independentista i el dia que hi hagi un camí clar la gent hi serà", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#16 JOSEP , TIC-TAC LAURA BORRÀS TIC-TAC , 21/02/2022 - 09:17

SIMPATIA A UNA JUDAS ,Mentirosa QUE DIU UNA COSA I FA TOT LO CONTRARI ,Laura Borràs ja no es de FIAR .NO TE PARAULA .Lo millor que podria fer para Catalunya i el seu Partit Politic .ES DIMITIR TIC-TAC Presidenta del Parlament i asobre CORRUPTA si fuera poco he CAL FER-LA MARXAR JA .El Parlament Català ,es mereix algu molt millor .

#15 Maresmenc, Maraesme, 21/02/2022 - 07:41

Cony noi, vas tard, es prepotent, elitista, creguda, egoísta, en fi, que ho té tot la senyora
Tot i així hi han molts com elle a Junts, així els hi va

#14 Llop Hammer, Borraslona, 21/02/2022 - 04:34

El pelomocho, la Tachenko y su bolso pijo de D&G para manis de la CUP se pueden ir todos desfilando a tomar por ****

#13 Josep, Olot, 20/02/2022 - 20:19

La Borras es un ser despreciable.

#12 Barretina a rosca, Black hole, 20/02/2022 - 20:19

Lo que no entiendo es que se pidan cordones sanitarios a VOX pero no se pidan cordones sanitarios para la extrema derecha 2.0 de los indepes catalanes representados especialmente por Junts y por esta señora.

¡Que cosas pasan en Cataluña!.

#12.1 Antifa, L'H, 20/02/2022 - 22:00

La diferència és por ejemplo que Junts no se refiere a los inmigrantes como delincuentes por el mero hecho de ser inmigrantes, o por ejemplo que Junts desprecia la violència de género mientras vox la blanques. Dos pequeñas diferencias para algunos. Pese a lo que digo, ojalá ERC tuviera una mayoría alternativa, o bien que Junts cambie

#12.2 Barretina a rosca, Black hole, 21/02/2022 - 14:02

¡Lo que tú digas!. Te pondré como ejemplo el caso de la ñiña de Canet y haces un análisis del caso si eso le hubiese pasado en una autonomía diferente a la de Cataluña o si la niña y su familia fuese extranjeros.

Los cordones sanitarios se aplican para toda la extrema derecha o no se aplican, inconcebible que Junts cope las instituciones Ca

#12.3 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 21/02/2022 - 14:32

No son delincuentes por ser inmigrantes,sino por ser delincuentes
Muchos son inmigrantes ilegales,parte de bandas o mafias,cuestan localizar
Se aprovechan del colectivo de metepatas tendenciosos progres,que critican desde la ignorancia,entorpeciendo la policía a favor de estas mafias
El progre debería a veces no meterse donde no le llaman