Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2014. 18:41h.

Guerra judicial a Plataforma

El partit es presentarà com a acusació particular en la imputació del jutjat 5 de Vic a José Anglada i Marta Riera

Guerra judicial a Plataforma

Una imatge d'arxiu de dirigents de Plataforma per Catalunya

Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat que es presentarà com a acusació particular en la imputació del jutjat número 5 de Vic a José Anglada i Marta Riera, per apropiar-se suposadament de material de PxC que hi havia en un despatx municipal.

PxC ha apuntat que “les imputacions dels expulsats del partit són insuficients ja que com va aportar el partit a la denúncia hi ha un correu electrònic en què el tercer tinent alcalde de Vic, Antoni Serrat reconeix que havia ordenat forçar el pany per apropiar-se de diversos objectes”.

En aquest sentit, el regidor del partit ultra, Joan Carles Fuentes, ha explicat que quan va denunciar el robatori d'aquest material del local municipal, és a més, perquè tenen sospites de que s'ha volgut aturar la investigació policial i va recordar la "amistat" entre el conseller Ramon Espadaler amb els representants municipals.

Fuentes ha assegurat que en el despatx tenien documentació sobre casos de presumpta corrupció urbanística que afecta l'equip de govern municipal de Vic i que han anat recopilant en els últims anys.

El partit xenòfob també recorda que continua oberta la instrucció de la querella que va interposar per presumpta apropiació indeguda d'uns 170.000 euros a Anglada i de Marta Riera per apropiació indeguda de la base de dades del partit, afirmant que “presumiblement és probable que en pocs dies els hi caigui una segona imputació”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Mustafa, Barcelona, 08/11/2014 - 01:17

Colla de delinqüents!

#2 Pere Armenteras, Vic, 07/11/2014 - 23:47

A Vic fa molts anys que se li veia el llautó a l´Anglada i a la seva "amiga" Marta. PxC ha demostrat predicar amb l´exemple al treures de sobre aquests dos personatges. Imputats per fí, i aixó acaba de començar. Acabaran tots dos a la pressó. I sinó al temps...

#1 Francesc , Vic, 07/11/2014 - 18:55

Gerra judicial? si que et costa Xavier Rius Tejedor possar el titular l'Anglada imputat per lladre