Política · 25 de Setembre de 2020. 18:00h.

Guerra judicial entre JxCat i PDECAT

Es barallen per les sigles abans de les eleccions

Guerra judicial entre JxCat i PDECAT

Puigdemont i Mas en un consell nacional de CDC

JxCat i el PDECAT s'han trobat aquest divendres als tribunals en la vista preliminar de la demanda del Partit Demòcrata contra el nou partit de Puigdemont per la disputa de la propietat de la marca Junts. El jutjat de primera instància número 3 de Barcelona ha estat l'escenari de la guerra oberta entre ambdues formacions per l'ús de les sigles, que el PDeCAT considera de la seva propietat i per aquest motiu demanen bloquejar provisionalment l'ús de la marca per part de la formació de Carles Puigdemont.

L'advocada del PDECat ha acusat JxCat d'"apropiar-se del seu capital polític" en la vista pel control de la marca. La lletrada ha apuntat que en l'acte congressual de Junts el dia 25 de juliol la presentadora es "va fer seus" els representants hi ha a les institucions del PDECAT.

L'advocat de JxCat, per la seva part, ha acusat el PDECAT de buscar la "paralització" de l'activitat política d'un competidor electoral. El lletrat ha considerat que la demanda busca la "paralització d'un partit polític per part d'un altre que competeix en el mateix espai electoral" i ha explicat que "és irreparable el dany que es farà a Junts per Catalunya si es decideixen les mesures cautelars".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 Lola, barcelona, 26/09/2020 - 14:09

La reunion para la votacion fue telefonica, que mal hueleee.

#11 BCN, BCN, 26/09/2020 - 09:34

Cruz de navajas por unas siglas.

#10 Benet S., Barcelona, 26/09/2020 - 09:32

Tot es comediota. Volen escalfar l'ambient amb escenes teatrals de cara al ramat que els vota i aparentar que estan barallats, pero d'entrada ja tenen pactats els càrrecs, salaris, prebendes i demes corrupteles. Tots son iguals com aquelles muses la tal Rovira i la Gabriel, de dos partits diferents i van fugir agafades de la maneta cap a Suissa

#9 Viçens, Sant Celoni, 26/09/2020 - 09:22

No m'ho puc creure...ves per on. "els mateixos que parlen de no judicialitzar la justícia".
Vau calar foc a una societat per interessos propis...sou males persones i per tant infeliços, suposo que aquesta serà la vostra penitència

#6 Quimet lo tronat, Arbucies, 25/09/2020 - 20:16

Aquets representants del poble de Catadisney a cops de navalla entre ells i tot per la pasta. Quina republiqueta mes guay.