Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2009. 17:46h.

Guerra oberta entre CDC i 'El País'

Convergència denuncia una notícia del diari per "malintencionada i equivoca"

Guerra oberta entre CDC i 'El País'

Artur Mas, en un acte de la fundació Trias Fargas

Convergència Democràtica de Catalunya ha criticat el diari El País per una informació publicada aquest dilluns, titulada "Un informe d'Hisenda indica que Millet va pagar en negre a CDC", i diu que és "malintencionada".

En un comunicat, CDC indica que "es ratifica en les explicacions fetes públiques pel secretari general adjunt de la formació, Felip Puig, el passat 2 d’octubre, en el sentit que tots els convenis subscrits per la fundació Catalanista i Demòcrata Trias Fargas amb la fundació Orfeó Català són legals, i els imports corresponents han estat cobrats legalment".
 
Així mateix, el partit expressa la seva intenció de "ratificar-nos també en el fet que la Fundació Catalanista i Demòcrata Trias Fargas ha donat comptes en el moment que ha estat oportú, d’acord amb la normativa vigent en cada moment, al Departament de Justícia i a l’Agència Tributària". I s'afegeix que "lamentem profundament la malintencionada i equivoca redacció de la notícia publicada a El País".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep, Barcelona, 13/10/2009 - 11:44

Jo recordo el cas Filesa!!!!!!!!!!!!!!!!

#7 jjj, Sabadell, 13/10/2009 - 09:10

Recordeu el cas Banca Catalana?

#6 ds, p, 13/10/2009 - 09:04

El PSC, angelets plens de virtuts, ha trobat or en la mina Millet per a intentar salvar els mobles a les pròximes autonòmiques. Ho aconseguirà o se'ls girarà la clatellada en contra.

#5 andreu, l'ametlla de mar, 13/10/2009 - 00:04

rectificar és de savis..No ho fan amb mala intenció.. però segur que faran una rectificació, tractant-se d'un diari "independent"..

#4 jj, sant cugat del valles, 12/10/2009 - 23:47

ara es el pais, d'aqui res sera el periodico... nomes cal mirar qui publica les noticies per saber si son o no veritat.

les enquestes han de ser desastroses per que ataquin aixi ciu... força mas, força carretero