Publicitat
Política · 12 de Març de 2013. 13:40h.

Guerra oberta pel lideratge de CDC a Tarragona

Joan Basora, disposat a disputar la candidatura a Victòria Forns

Guerra oberta pel lideratge de CDC a Tarragona

Victoria Forns

Es preveuen convulsions importants a l’agrupació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Tarragona. Tot i que encara falten dos anys pels propers comicis locals, la lluita per convertir-se en alcaldable ja es troba en marxa, a causa de les declaracions a la premsa fetes pel president del Comitè Local, Joan Basora.

En una entrevista concedida al Diari de Tarragona, Basora ha expressat sense ambigüitats que li faria “molta il·lusió” ser alcaldable a l’ajuntament el 2015, i que si li ho demanessin els afiliats, “no m’hi podria negar”. És el primer cop que Basora expressa públicament les seves preferències, després que el seu hagi estat un dels noms que més ha sonat com a relleu de Victòria Forns a CDC de Tarragona.

Però poc ha trigat l’actual portaveu del grup municipal i candidata als anteriors comicis del 2011 a respondre i tallar el pas en sec a Basora. Victòria Forns ha afirmat a la premsa amb rotunditat que “la candidata a les municipals del 2015 seré jo”, i que se sent plenament “recolzada” pel partit. D’aquesta manera, Forns confirma també la seva voluntat de repetir com a cap de llista per la federació.

L’enfrontament té visos d’allargar-se, ja que aquesta no és la primera desavinença entre els dos polítics. El passat estiu, Forns va intentar arribar a un pacte de ciutat amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, que hagués estat un pas important cap a la sociovergència. El comitè local, amb Basora al capdavant, ho va frenar. Ara, ambdós tenen dos anys per fer valer els seus suports de cara a les properes municipals.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 pep serrallenc, tarragona, 14/03/2013 - 22:15

l'entrevista li pregunta tres cops i ell defuig la resposta. la darrera li pregunta "li faria il·lusió" i ell diu "SI" .... el venedor de pollastres no té ànima per enfrontar-s'hi...

#6 Pep, Reus, 12/03/2013 - 19:42

Semblava que en la situació actual, els partits buscaven gent amb experiéncia provada. NO el clásic trepa de partit del que es un bon exemple el Sr. Basora que gràcies a un president del Port ha arribat on ha arribat i ara es veu ja "preparat" per alcalde?? a CDC , o canvia molt ó malament.

#5 pep, Tarragona, 12/03/2013 - 19:35

Això no és noticia. Aquest és el dia a dia de la política municipal, dedicats a les lluites internes i pendents del titular i contra-titular. Res de res.

#3 Jordi, Amposta, 12/03/2013 - 14:50

Amb aquest guirigall ja veig a l'Alejandro d'alcalde. Trist però cert.

#2 carles, tarragona, 12/03/2013 - 14:37

Senyor Basora, vostè millor que ningú sap que a Tarragona els afiliats a CIU mai han decidit per la persona a destinar a ser alcalde, i quan algú ho haintentat els han fotut fora del partit. No és veritat senyor Basora?