Publicitat
Política · 21 de Juny de 2019. 12:43h.

"Han estat anys molt complicats"

La periodista insultada per Elisenda Paluzie marxa temporalment de Catalunya per motius personals

La periodista Blanca Basiano ha explicat a Espejo Público que emprèn una nova etapa personal i professional a Pamplona i posa un punt i a part en la seva carrera a Antena 3, on s'encarregava de la informació política a Catalunya. Basiano és la periodista que va ser insultada per la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, qui la va titllar de "borde", "pesada", a més de referir-se a ella com "l'espanyola aquesta".

La periodista també ha protagonitzat moments de tensió en les rodes de premsa del Govern, en posar contra les cordes amb les seves preguntes a la portaveu de l'executiu català, Meritxell Budó, en més d'una ocasió. També ha hagut de patir les ires dels independentistes pels carrers de Barcelona durant les seves connexions en directe per als informatius d'Antena 3.

La reportera ha valorat al programa de Susanna Grisó les declaracions de Paluzie. Assenyala que el que més l'indigna és que la presidenta de l'ANC fes servir el terme "espanyola" per desqualificar. "Que ho faci servir de manera despectiva em sembla el més indignant", destaca.

Reconeix que en els 7 anys que ha estat treballant en la delegació de Catalunya ha viscut situacions incòmodes. "Han estat anys molt complicats a Catalunya. A vegades preguntant i repreguntant i no volen contestar i s'escuden en l'idioma per dir que com ja han respost en català ha passat el torn", assenyala.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#14 Kropotkin, Vic, 22/06/2019 - 08:12

La limpieza étnica prosigue sin prisa pero sin pausa... Gracias Falconetti e Iceta, vuestra ayuda esta resultando imprescindible. Gracias tambíen a los votantes de PSC y PSOE... Jua, jua, jua,...

#13 Júlia, Barcelona, 22/06/2019 - 00:25

Enhorabona separatas! Amb el vostre somriure fals i "pacífic",.i les táctiques mafioses,..hèu aconseguit fotre fora al que no pensa com vosaltres. És periodista, és dona...a veure com ho expliqueu això a Europa.

#12 Casandra, BARCELONA, 21/06/2019 - 18:57

Que se vivan estas situaciones y otras amenazantes, y que el gobierno central mire para otro lado es de miedo.

#11 Purria de Tabarnia, Bcn, 21/06/2019 - 15:18

És de TV3 grito la energúmena ñerda y acto seguido se produjeron los insultos y agresiones por parte de las autodenominadas víctimas del separatismo,los pobrecitos violentos que viven bajo el yugo nazi jajajajajajaja

#11.1 Al purria, Barcelona , 22/06/2019 - 14:35

Aprende a escribir y luego opina Purria.

#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/06/2019 - 14:55

Mi más profundo desprecio para esas asociaciones de periodistas que se rasgan las vestiduras por cualquier to tenía, pero que callan como cobardes o colaboracionistas cuando son los indepes l'ós que agreden o limitan la libertad de expresión.