Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2009. 18:39h.

"Han gastat mil euros per cada cartell d'autobombo de Zapatero"

El PP de Barcelona demana la retirada de les obres acabades del Pla E

"Han gastat mil euros per cada cartell d'autobombo de Zapatero"

Un cartell d'obres del Pla E a les Corts (Barcelona)

Alberto Fernández Díaz, president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ha reclamat "la retirada de cartells de les obres acabades del Pla E", entre les quals ha destacat les de l'obertura de la Diagonal, carrer Jaume Roig, carrer regent Mendienta i carrer de Taquígraf Martí entre d'altres. Fernández ha lamentat que "el Govern [espanyol] no s'hagi compromès en la inversió anunciada per Barcelona, però sí que ha malbaratat mil euros per cada un dels 303 cartells d'autobombo que Zapatero va instal·lar publicitant cadascuna de les obres".

També ha criticat que "amb la despesa que s'ha fet per la instal·lació dels cartells es podria urbanitzar un vial, un carrer nova, una plaça, o haver dotat un centre de serveis socials a Barcelona".

Igualment, ha criticat que "el Govern de l'Estat hagi estat més pendent dels cartells publicitaris de les obres que de l'execució d'aquestes, que a Barcelona, en molts casos, ja havien estat previstes".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ufrasico, Villena, 01/12/2009 - 19:27

¿Se sabe si ha sido una sola empresa la que se ha llevado el negocio, y, en caso afirmativo, si el Sr. empresario beneficiario, o algún socio, tenían, o no, algún carné del politiqueo, y, en su caso, de que partido ?

#2 laila, barcelona, 01/12/2009 - 09:04

I quant costa la campanya de l'Ajuntament de Barcelona per fer publicitat de les obres (TV, internet, cartells...)?

#1 luis, barcelona, 30/11/2009 - 19:58

PUES NO VEAIS lo que se gastara en LETREROS cuan los trenes de cercanias pasen a la GENERALITAT?
Por cierto.
¿Quien se llevará el gato al agua?