Publicitat
Política · 15 de Gener de 2020. 14:11h.

"Han perdut, reconeguin-ho"

Budó veu una "victòria" l'escó d'eurodiputat de Puigdemont

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, veu com una "victòria" que l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'exconseller Toni Comín puguin exercir com a eurodiputats després de la resolució del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) sobre la immunitat d'Oriol Junqueras.

El director d'e-notícies, Xavier Rius, li ha preguntat per si "haurien d'admetre que han perdut" perquè ja només demanen "autodeterminació, la fi de la repressió i l'amnistia", però Budó ha dit que "el que vostè veu com una derrota, jo ho veig com una victòria".

"Hi ha hagut una victòria de la mà de la justícia europea que ens ha permès que Puigdemont i Comín puguin agafar la seva acta d'eurodiputat i puguin exercir els seus drets polítics i democràtics", ha manifestat.

La consellera de la Presidència, d'altra banda, ha lamentat que "el Tribunal Suprem no hagi obeït la justícia europea" per no permetre Oriol Junqueras sortir de la presó i assistir al ple de l'Eurocambra. Finalment, Merixell Budó ha dit que "és una primera victòria i estem segur que si seguim lluitant judicialment, vindran més victòries de la mà de la justícia europea".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat