Publicitat
Política · 18 de Gener de 2021. 18:49h.

"Han volgut neutralitzar Illa"

Joan Botella, catedràtic de ciència política: "allargar el termini electoral quatre mesos i mig és exagerat"

"Han volgut neutralitzar Illa"

El catedràtic de Ciència Política i president de Federalistes d'Esquerres, Joan Botella, ha indicat que "la presentació d'Illa com a candidat per part dels socialistes va ser una picardia, va ser per sorpresa després que Iceta ja fos designat. Tot d'una es presenta per sorpresa el candidat més popular del Govern espanyol, el que surt cada dia per televisió amb un perfil més favorable"."És comprensible que els rivals, els grups independentistes, hagin volgut neutralitzar aquesta presència", ha opinat, a més de considerar que "la resposta és molt exagerada, allargar el termini electoral quatre mesos i mig és una mica contundent".

"Cal sospitar que hi ha hagut una altra actitud: pensar que la situació sanitària es deteriorarà greument en aquests mesos i que el perfil favorable avui d'Illa es veurà deteriorat", ha apuntat.

Botella ha recordat igualment que "totes les conselleries delicades estan en mans d'ERC i si les coses van molt malament serà fàcil que l'hi retreguin". "El vot de càstig, si n'hi ha, ERC té més números d'emportar-se'l. JxCat què gestiona?", ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Tabarnés puro, Barcino, 19/01/2021 - 12:34

Y el PSC a lo que ordenen sus amos:
PSC = Partit per a Servir als Cacics catalanistes

#3 Neferu, Barcelona, 19/01/2021 - 11:18

Se hará lo que digan los indepen. Además de tener patente de corso, tienen a Sanchez cogido por los bajos y al impresentable vicepresidente que a cara descubierta va remando a favor de los golpistas.

#2 Luigi , Tabarnia, 19/01/2021 - 10:53

Estoy totalmente de acuerdo en lo que dice el sr Botella, y es lo primero que se me vino a la cabeza. Nada más hubo que ver el efecto que tuvo Illa en el ascenso en la intención de voto en la encuesta que ví justo después.

#1 Javier Inchausti Garcia, Tordera, 18/01/2021 - 20:18

Creo en esta opinion porque es un catedrático de ciencia política